baharjahani142 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 3984 عنوان لتروزول 68 بازدید | 5 پست دوستان من از روز ۳ پری باید شبی یک عدد لتروزول میخوردم به مدت ۴ شب اما یادم رفت دیشب بخورم و امروز روز ۴ پریمه میتونم ۲ تا باهم بخورم؟؟؟اگه بخورم یا اگه نخورم مشکلی پیش نمیاد؟؟تروخدا راهنماییم کنین میخوام اقدام کنم 1398/10/24 | 23:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سودي٥٩ عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1403 فكر كنم نبايد بخوري ولي باز هم بزن تو گوگل سرچ كن اونجا نوشته
bahar_banook عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 854 عزیزم دکتر بمن.داده که هرشب دوتا بخورم ترو.نمیدونم ولی انگار مشکلی پیش نمیاد که بهم.داده دیگه نمیدونم درآینده ایی نه چندان دور😍😍
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12347 من شبی سه تا سه تا میخوردم ای کاش یادت نمیرفتیا امروز از مطب میپرسیدی ک دوتاشو امشب بخوری یا یکی امشب یکی فردا قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
baharjahani142 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 3984 عزیزم دکتر بمن.داده که هرشب دوتا بخورم ترو.نمیدونم ولی انگار مشکلی پیش نمیاد که بهم.داده دیگه نمیدون ... من جایی خوندم دور فراموش شده رو بخورین گفته شبی یکی به من..منم امشب دوتا خوردم ۲روز بعدی رو به موقع میخورم پس
bahar_banook عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 854 من جایی خوندم دور فراموش شده رو بخورین گفته شبی یکی به من..منم امشب دوتا خوردم ۲روز بعدی رو به موقع ... اگه مطب دکترت منشی داره بهش زنگ بزن درآینده ایی نه چندان دور😍😍