2777
2789
عنوان

درد دارم یعنی وقت زایمانمه

634 بازدید | 43 پست

از عصری تا حالا دردی مثل درد پریودی دارم تقریبا هر ۱۵دقیقه یکبار میگیره اولش با دراز کشیدن بهتر میشد ولی الان دیگه همونم اثر نداره خیلی خیلی ببخشید انگار داخل واژنم سرب داغ ریختن درد میکنه و داغه بنظرتون وقتشه

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقع درد شکمت سفت میشه مثل سنگ 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

حالت انقباض داره ؟ لکه خون ندیدی؟ 

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

چند هفته ای؟

باید انقباضهات تایمش خیلی کم بشه

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

سلام خانومای گل یه گروه تو وات زدبم برا باردارا و اقدامیا هر کی دوس داست بیاد خصوصی شماره بذاره عضو کنم همه متاهل و باردار هستن خیالتون راحت

دخترم تمام زندگیم 😍😍😍خوش اومدی 
بهتره بری معاینه بشی 

وای انقد بد معاینه میکنن ادم یدور میره اون دنیا هفته پیش تکونای نی نی کم بود رفتم معاینه کرد کمتر از یه فینگر  بودم ولی دهانه باز شده بود 

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم
ایشااله زایمان راحتی داشته باش واسم دعاکن یه سال منتظرم امامامان نشدم

۱۰تا صلوات برات فرستادم ایشالله خدا حاجتتو بده

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

عزیزم برا زایمان ۵دقیقه ۳بار انقباض همون سفت شدن مثل سنگ شدن شکم ودرد نیازه هر بار درد هم ۴۵ثانیه طول میکشه ارومه یهو شدید میشه بعد کم اصلا انگار درد نداشتی دوباره شرو میشه

هروقت هر ۵ دقیقه یبار انقباض یعنی همین پروسه که گفتم تکرار شد برو بیمارستان

زودتر نرو چون رو یه تخت ولت میکنن هر چنددقیقه معاینه میشی اذیتت میکنن تا اینکه فول بشی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧