2777
2789
عنوان

درد دارم یعنی وقت زایمانمه

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 43 پست
چرا عزیزم زایمان کردم ماما همراه هم گرفتم فوق العاده بود.

همون خانم یاوری دیگه؟

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
جدی عزیزم مبارک باشه قدم نو رسیده مبارک حال خودت و نی نی خوبه؟

ممنون گلم هر دوتا خوبیم   

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلم هر دوتا خوبیم    

خداروشکر عزیزم اسمشو چی گذاشتی؟ 

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
همون خانم یاوری دیگه؟

بله عزیزم خود خانم یاوری بود من اون روز چهارمین زائو ایشون بودم 

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم
بله عزیزم خود خانم یاوری بود من اون روز چهارمین زائو ایشون بودم 

عه جدی خوبه خسته نمیشن بنده خدا

میشه از کارایی که برات انجام داد بگی من همش دو دلم نمیدونم ماما بگیرم یا نه

عه جدی خوبه خسته نمیشن بنده خدا میشه از کارایی که برات انجام داد بگی من همش دو دلم نمیدونم ماما بگی ...

بنده خدا داشت هلاک میشد تا جایی که تونست کنارم بود ولی دیگه تا اخر نتونست بمونه از خستگی عذرخواهی کرد و جا خودشون یکی از همکارهاشونو گفتن اومد که خداییش ایشونم عالی بودن

بنده خدا داشت هلاک میشد تا جایی که تونست کنارم بود ولی دیگه تا اخر نتونست بمونه از خستگی عذرخواهی کر ...

ای وای طفلی 

پس خودش نموند چه حیف

از ساعتی که کنارم بودن جز خودشون نزاشتن کس دیگه منو معاینه کنه همه کار خودشون میکردن از اول تا اخر ماساژ دادن و ورزش تمرین کردیم و حمام ابگرم بردن همه اینا باعث شد من تو یک ساعت و نیم زایمان کنم

از ساعتی که کنارم بودن جز خودشون نزاشتن کس دیگه منو معاینه کنه همه کار خودشون میکردن از اول تا اخر م ...

آها  چه خوب