2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 60 پست
21سالمه ببنید میدونم سنم کمه ولی خیلی تنهام نیاز به یه شریک زندگی دارم ......

منم ۲۱ سالمهههه منم قبلش مثل تو بودم خیلیی دوست داشتم زود ازدواج کنم تا ی خواستگار برام امد  سنتی هیچ شناختی بهش نداشتم.. نامزد شدم بعد از یک ماه بهم خورد الان دو هفته اس بهم خورده ارزومه برگردم به عقب اقدر از لحاظ روحی داغوونم غرورم احساساتم همش خورد شد شب روزم شده گریه زندگیییی خیلییی سخته سعی کن زیاد کتاب بخونی اطلاعاتت بره بالا که درست انتخاب کنی بدونی چطور باید با همسرت رفتار کنی با خانواده همسرت رفنار کنی سیاست زنانه داشته باشی اقدر فکر درگیری میاد سراغت  منم تازه فهمیدم الان سن ازدواجم نیس بخدااا اینطوری نیست که همش با شوهرت بیرون باشی حرف رمانتیک بزنی این چیرا هس نمیگم نیس ولی بنظرم سختسش خیلی بیشتره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله درسته ولی کو ادمش 😓😔کو خواستگار 😓

میدونی چرا خواستگار کمه و پسرا دنبال ازدواج نیستن؟چون خرجش بالاس،درک متقابل نیست ،طرف امنیت شغلی واسه پشتیبانی خانواده نداره همش ترس بیکار شدن،زن های ناسازگار ،عدم مسئولیت پذیری،دم دست بودن خانم های مطلقه که دوست میشن و نیاز طرف برآورده میشه و.....خیلی سخت شده شرایط زندگی،ی یخچال فکستنی شده ده میلیون

میدونم اونجام مشکلات خاص خودشو داره ولی ازدواج خیلی شرایط منو تغییر میده شما از شرایطم نمیدونین قضاو ...

درسته خواهری برات دعا میکنم خدا به زودی یه همسر عالی نصیبت کنه👰🤵

تو، به ادب خود ارزش می یابی،پس آن را با بردباری زینت بخش...(امام علی علیه السلام)
 منم ۲۱ سالمهههه منم قبلش مثل تو بودم خیلیی دوست داشتم زود ازدواج کنم تا ی خواستگار برام امد &n ...

الهی خیلی ناراحت شدم .. من ک ازدواج رو تو عشق و زندگی رمانتیک و این چیزا نمی‌بینم میدونم فراتر از این چیزهااست کاملا میفهمم چی میگی ..ولی مشکلاتش ارزششو داره نسبت به وضعیتی که الان دارم از بین بد و بدتر .... اون بده ...زندگی الانم بدتر