2777
2789

گردن میگیره؟ بلندش کنی میتونه رو پاهاش وایسه؟ 

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پسرم دیر راه افتاد ولی چهار دست و پا و سینه خیز زیاد میرفت.روی شکم برمیگرده؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
دقیق بنویس حرکتی چکار میکنه تا بتونیم بهت مشورت بدیم

میشینه، با روروک راه میره، روسینه میخزه ، رو دستاش وایمیسه ، جا خودش که نشسته حرکت میکنه ، دستشو میگرم راه میره  ولی خودش دستشو نمگیره بلند شه یا بشینه یا راه بره 

میشینه، با روروک راه میره، روسینه میخزه ، رو دستاش وایمیسه ، جا خودش که نشسته حرکت میکنه ، دستشو میگ ...

اصلا مشکلی نداره فقط دیرتر راه میافته جای نگرانی نیست. بچه شما ظاهرا طبعش سرده. 

سفید و تپه؟

اره بابا از اون لحاظ همه چیز نرمال دستشو میگرم راه میره تو روروک می دوو 

خب پس نگران نباش کم کم راه میوفته

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️