2777
2789
عنوان

نوزاد دوماهم ...

1917 بازدید | 15 پست

دخترم دوماهشه...ابریزش بینی شدید داره یه پنج روزی میشه...دکتر گفته زیر سه ماه نمیتونیم دارو بدیم...یه اسپری بینی داده اسمش راینوپ هست...نمیدونم چیکار کنم همش گریه میکنه نمیتونه بخوابه...روزی یکبار ادرار و مدفوع زیاد میکنه ...همه ی گردنشم عرق سوز شده...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون اسپری آب و نمک عالیه 

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

وای عزیزم.خب گردنش رو پماد کالاندولا بزن تند تند تا نسوزه.منم دکتر برا بچم یه اسپری بینی داد یک ماه پیش.حس میکردم میخوابه دماغش خس خس میکنه ولی راستش من نزدم براش گفتم کوچولوه گناه داره.یه پماد هم داد که بوی تندی داره مخصوص نوزاداس گفت بمال به یقه لباسش که دماغش باز شه اونو استفاده کردم.بچه منم دو ماهشه

سلام.عزیزم واقعا صبر و تحمل باید داشته باشی دوران خیلی بدی رو میگذرونی نه بچه رو میشه دارو داد نه می ...

اره فقط ابریزش بینی داره نمیتونه شیر بخوره نمیتونه بخوابه...

عزیزم پسره من ۹ ماهشه دکتر گفت بهش دارو نمیدیم واسه شما که دیگه خیلی کوچیکه عزیزم

من بهش چای بابونه دادم از المان واسم اوردن شنا یه سوال بپرس از دکترش ببین میتونی بدی شنیدم اینجا هم هست

😍😍😍

من دخترم از دیشب گرفته بود بردمش دکتر گفت سرماخوردگی سادست.بدنشو چرب کردم حوله هم گرم کردم‌پیچیدم دورش .چنتام عطسه کرد  بعد با پوار بینیشو تمیز کردم الان راحت خوابید ولی دوساعت ک میخابه باز بینیش میگیره

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.