2777
2789
عنوان

فال با موکل

4019 بازدید | 37 پست

کسی تالا گرفته؟ اعتقاد دارین و اینک واقعا هم شده؟ (فال با موکل یعنی با جن) راجبش کنجکاو شدم اگ میتونین بکین

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام .. بهش نمیگن فال چون فال با موکل و سرکتاب فرق دارن همه ... اعتقاد به فال ندارم اما موکل و دارم چون هم دیدم هم ثابت شده است

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
سلام .. بهش نمیگن فال چون فال با موکل و سرکتاب فرق دارن همه ... اعتقاد به فال ندارم اما موکل و دارم ...

دیدین ؟ چجور مثلا کسی گرف

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
دیدین ؟ چجور مثلا کسی گرف

اره هم دیدم هم گرفتن و .....

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
اره هم دیدم هم گرفتن و .....

سلام 

یه آقایی تو همین جا بمن گفت به خونه ایکه می‌خوام میرسم فقط نباید ناامید باشم یعنی موکل داشت؟حرفش درسته؟

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
سلام  یه آقایی تو همین جا بمن گفت به خونه ایکه می‌خوام میرسم فقط نباید ناامید باشم یعنی موکل د ...

اسم و اسم مادر ازت گرفت ... امار بهت داد از زندگیت و مشخصات خودت .. 

نه هیچی نپرسید فقط همینو گفت

من گفتم یه خونه چشممو گرفته بهش میرسم گفت اره

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

چرا درخواست منو قبول نمیکنی؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇