2777
2789
عنوان

فال با موکل

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 37 پست
نه هیچی نپرسید فقط همینو گفت من گفتم یه خونه چشممو گرفته بهش میرسم گفت اره

نه باوا موکل کجا بوده .. مگه نقل و نباته که اون بگه من دارم ... اون موکل نداشته 

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
نه باوا موکل کجا بوده .. مگه نقل و نباته که اون بگه من دارم ... اون موکل نداشته 

شما دارین؟میشه بهم بگین؟مسایل مالی مون خیلی پیچیده

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دارین؟میشه بهم بگین؟مسایل مالی مون خیلی پیچیده

نه من چیزی نمیگم شرمنده .. مسایل مالی همه الان اینجوری شده شما تنها نیستید 

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم

ممنون

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

از کجا معلوم که دارید منم میتونم ادعا کنم که دارم موکل😁 

قابل توجه دوستانی که میگن خرافات 

متافیزیک علم همین چیزاست

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️
از کجا معلوم که دارید منم میتونم ادعا کنم که دارم موکل😁  قابل توجه دوستانی که میگن خرافات& ...

منم نگفتم دارم . منم میگم ندارم چون نقل و نبات نیست .بعدش شما اول پیام منو بخونید بعد روشنفکری هات فوران کنه

منم نگفتم دارم . منم میگم ندارم چون نقل و نبات نیست .بعدش شما اول پیام منو بخونید بعد روشنفکری هات ف ...

باااش 😁

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️

دعا نویس خوب فقط مریم خانوم

‌09379570528

واقعی ترینه و کلاهبردار نیست

منم از نی نی سایت پیدا کردمش

حلالش باشه به جان دو تا بچه هام قسم معجزه ازش دیدم همه کار و زندگیمو درست کرده مدیونشم که دارم اینجا میگم

‌09379570528

به قران تبلیغ الکی نمیکنم دارم جون بچه هامو قسم میخورم با چشم دیدم کفش جلو پاهاش جفت میشه

موکل داره همه کارم میکنه

‌09379570528

هرکاری ازش بر میاد و ردخور نداره

منم دارم میگم که اونایی که مشکل دارن گره از کارشون باز بشه انشاالله

سلام عرض ادب خدمت دوستان

من یه دعانویس عالی و مجرب میشناسم که خودم مشتری ثابتش هستم جد در جد سید هستن خلاصه کارشون حرف نداره واقعا عالیع کارشون و خیلی قیمتاشون مناسب هست . ولی دعانویس های دیگ بالای یک ملیون کار تضمینی انجام میدن . این استاد کارش تضمینی رد خور نداره هر کسی شماره استاد ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴

شماره كسي كه فال با موكل ميگيره به منم ميديد؟

من خودم پیش این میگیرم تاحالا هرچی گفته شده یجوری که واقعا تعجب کردم 

فقط منتظرم ببینم حرفهای که راجب چندماه اینده گفته درست درمیاد یانه

09182433966

من خودم پیش این میگیرم تاحالا هرچی گفته شده یجوری که واقعا تعجب کردم  فقط منتظرم ببینم حرفهای ...

سلام عزیزم خوبین 

ببخشید سوال در مورد فالگیرتون داشتمهنوز هم کار میکنن گفته هاشون درست بود