2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 57 پست
خب چیکار میشه کرد شوهرم تا ساعت ۴ سرکاره من همش تو خونه

پیام نور روانشناسی بخونین کتاباش خیلی پر حجم و خوبه کاملا با سواد میشین اگر با علاقه بخونین بعلاوه کلاسی هم نیاز ندارین تشریف ببرین راحت رشته ای که علاقه دارین و میخونین و سوادشو به دست میارین

برای ارشد دانشگاه تاپ و ان شاالله موفقیت دوچندان نصیبتون میشه👍

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
بله اگر میتوانید تغییر رشته دهید که بتونین حداقل ادامشو توی کشوری مثه ایتالیا (ساپینزا) یا آلمان ادا ...

نه خواهر ترم هفتم تغییر کجا بود

بعدش این رشته هایی ک میگی دیدم خوندن اطرافیان بازم بیکارن

من شرایط رفتن ب کشور دیگ رو هم ندارم😂

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب برو باشگاه. بازار. سینما یا یه کلاس مفید

جوری شدم نمیتونم چیزی و انتخاب کنم بشدت احساس پوچی میکنم شوهرم هم همش میگه مگه بقیه زنا چیکار میکنن تو همش غر میزنی☹☹☹

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
نه خواهر ترم هفتم تغییر کجا بود بعدش این رشته هایی ک میگی دیدم خوندن اطرافیان بازم بیکارن من شرایط ...

الان فقط پارتی کار سازه رشته هیچ مهم نیس که شوهرم مخالفه پارتیه میگه حرامه

الان فقط پارتی کار سازه رشته هیچ مهم نیس که شوهرم مخالفه پارتیه میگه حرامه

هموووون😐

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

پیام نور روانشناسی بخونین کتاباش خیلی پر حجم و خوبه کاملا با سواد میشین اگر با علاقه بخونین بعلاوه ک ...

ممنون فدات،عمومی ها مو تطبیق میدن؟ 

پس همون حسابداری رو بخون و حداقل بیکار تو مملکت و شهر خودت باش    

انشالله کارم پیدا میکنم

لازم به ذکر است که میتونم و شرایطشم دارم

این همه انرژی منفی تون نمیدونم از چیه

ممنون فدات،عمومی ها مو تطبیق میدن؟ 

امکان داره بتونین تطبیق بدین 

خرج این سوال یه تماس با مرکز پیام نور شهرتونه و پرسیدن سوال از مسئول اموزش

ثبت نام ترم بهمن هم نزدیکه همین فردا اقدام کنید فضای خوبی داره پیام نور برای خانمای متاهل و مشغول به کارای خونه...

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
امکان داره بتونین تطبیق بدین  خرج این سوال یه تماس با مرکز پیام نور شهرتونه و پرسیدن سوال از م ...

حسابداریم‌پیام نور خوندم

انشالله کارم پیدا میکنم لازم به ذکر است که میتونم و شرایطشم دارم این همه انرژی منفی تون نمیدونم از ...

بله بله دقیقا میدونم شما  شرایطشو دارین که در مملکت وشهر خودتون بیکار باشین