جاده مدیر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8340 عنوان ادامه تحصیل | مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 57 پست به نظرتون تو این اوضاع کشور میشه دوباره درس بخونیم؟واقعا احساسه پوچی میکنم شب و روز تکراری لیسانس حسابداری دارم نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن 1398/10/24 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6651 بابا شرایطی ، نقدم که نیستی ،دم قسطی برو بابااز بس بیکاری کشیدی هوا برت داشته مغزت درست کار نمیکنه •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
mahzad12345 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 212 برو بابا از بس بیکاری کشیدی هوا برت داشته مغزت درست کار نمیکنه بابا دقیق ، بابا چقد ریزبینی ،پس فال هم میگیری ، مضنه فالات چنده؟ گلم ،
tinoosh6 عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 5601 [QUOTE=119807570]شما خودتون ارشد ایتالیا خوندین؟[/QUO مهمه؟ نه سوال داشتم چون میخوام برمفکر کردم میتونم راهنمایی بگیرم
mahzad12345 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 212 نه سوال داشتم چون میخوام برم فکر کردم میتونم راهنمایی بگیرم شما میتونین از visamondial که سرچ کنین تخصصشون در همین زمینه تحصیلی و کارشون عالیه صحبت کنین ! من یکسال جنوا زندگی کردم والان آبجیم دانشگاه ساپینزا -رم دکتری هوافضا میخونه بازم در خدمتم
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6651 بابا دقیق ، بابا چقد ریزبینی ،پس فال هم میگیری ، مضنه فالات چنده؟ گلم ، خانوم باسواد خارجکی مظنه درسته😂😂😂😂 •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6651 بابا دقیق ، بابا چقد ریزبینی ،پس فال هم میگیری ، مضنه فالات چنده؟ گلم ، بعدشم فالو اینجور چیزا که خودت در موردش اطلاعات داری در شان و شخصیت خودته من دنبال این خرافات نبودم که اطلاعی داشته باشم از نرخش •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
mahzad12345 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 212 رفتی دهن خودتو صاف کردی مثلا سوتی بگیری از من ، برو فالتو بگیر جوجو
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6651 سوتی نبود از بیسوادیت بود😂😂😂😂 •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
mahzad12345 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 212 بعدشم فالو اینجور چیزا که خودت در موردش اطلاعات داری در شان و شخصیت خودته من دنبال این خرافات نبودم ... باشه بابا بهش نمیگم فاگیر هستی ، بهش گفتی چکاره ای نکنه خانم دکتر!!!!
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6651 باشه بابا بهش نمیگم فاگیر هستی ، بهش گفتی چکاره ای نکنه خانم دکتر!!!! &nb ... تو حالت خوب نیست •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
mahzad12345 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 212 تو حالت خوب نیست ببین عزیزم خوش گذشت ، بعد ناهار گفتم یه کراش داشته باشم توهم خوب اومدی جلو ، من تایم کاریم داره تموم میشه ، کلی خندیدم ، مواظب خوبیهات باش.گراسیا ، بون ژورنو ، chaoooooooooooooo
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6651 برو خوش باش با فانتزی هات •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
tinoosh6 عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 5601 شما میتونین از visamondial که سرچ کنین تخصصشون در همین زمینه تحصیلی و کارشون عالیه صحبت کنین ! من یک ... مچکرم