2777
2789
عنوان

باردارم

149 بازدید | 16 پست

همش چیزای منفی میاد تو ذهنم چیکار کنم 

کاش میشد گوشی بذارم کنار 

همش تو سایت و کانال های بارداری مشکلات میخونم اعصاب و روانم بهم میریزه

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم مث توام دارم میترکم جوووون میدم تا اولین سونو رو برم انقد فکرای منفی میکنم

منم هنوز اولین سونو رو نرفتم 

کی میخوای بری عزیزم؟

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 

به جای خوندن خبر های بد که برای خودتو نی نی اصلا خوب نیست ریلکس کن و نفس عمیق بکش 

با نی نی حرف بزن 

قران بخون 

برای خدا نامه بنویس 

موزیک اروم گوش بده 

برای خودت برنامه ریزی داشته باش

کتاب بخون مثلا ریحانه بهشتی 

سعی کن به خودت برسی روغن گیاهی بگیر و بده شوهرت یه ماساژ خوب بده مثلا روغن اسطوخودوس عالیه 

ورزش های مخصوص بارداری رو انجام بده 

و مواضب خودتو نی نی باش 😘

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....
منم هنوز اولین سونو رو نرفتم  کی میخوای بری عزیزم؟

منکه دکتر برا پنج‌بهمن نوشته گلم

یعنی بشم هفت هفته و یک روز

که وارد هشت هفته بشم

هواتو از سرم بیرون نکردم تو تنها حسرتم روی زمینی😔 
منکه دکتر برا پنج‌بهمن نوشته گلم یعنی بشم هفت هفته و یک روز که وارد هشت هفته بشم

من هفت هفته و ۶ روزم 

از بس گفتن زود نرو قلب شاید تشکیل نشده باشه میترسم 

میگم برم ۹ هفته بعدش برم

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 

سلام عزیزم، من یه دوره ی شکر گزاری رو انجام دادم، ۲۸ روزه، یکی از تمرینات جزئی این دوره اینه که هر زمان یه فکر یا تصور منفی اومد تو ذهنت، بعدش بگو ولی من خدارو شکر میکنم که فلان، بعد سه بار بگو خدایا شکرت، مثلا اینکه تو ذهنت میاد که نکنه این مشکل برام پیش بیاد یا یه تصویر از اون مشکل تو ذهنت نقش ببنده، بعدش یه ایست به فکر منفی بده و بگو خدایا شکرت که مثلا فرزندم صحیح و سالمه، خدایا شکرت که سالم به دنیا اومده، خدایا شکرت که من و رحمم و فرزندم قوی هستیم، یه جوری هم شکر گزاری کن که انگار اون اتفاق مثبت و خوب برات افتاده، اگرم دوست داشتی میتونی تو اینترنت فایلای این دوره شکرگزاری رو پیدا کنی و انجامشون بدی، خیلی برات عالیه شک نکن 

منکه دکتر برا پنج‌بهمن نوشته گلم یعنی بشم هفت هفته و یک روز که وارد هشت هفته بشم

اگه دوست داشتی تا آخر بارداری مون باهم باشیم عزیزم 

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 
سلام عزیزم، من یه دوره ی شکر گزاری رو انجام دادم، ۲۸ روزه، یکی از تمرینات جزئی این دوره اینه که هر ز ...

ممنون عزیزدلم چشم حتما انجام میدم

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 
من هفت هفته و ۶ روزم  از بس گفتن زود نرو قلب شاید تشکیل نشده باشه میترسم  میگم برم ۹ هفت ...

نه زودتر برو آزمایش رو بده سونو دیر برو .چون ممکنه تیروئید تو بارداری کم کار بشه دیر بری خوب نیست.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
نه زودتر برو آزمایش رو بده سونو دیر برو .چون ممکنه تیروئید تو بارداری کم کار بشه دیر بری خوب نیست.

ازمایش ها رو که همه رو دادم همون دفعه که فهمیدم باردارم 

سونو هنوز نرفتم

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 
من هفت هفته و ۶ روزم  از بس گفتن زود نرو قلب شاید تشکیل نشده باشه میترسم  میگم برم ۹ هفت ...

عزیزم ریلکس باش

آبجی کم دقیقا شیش هفته و یه روز رفته بود صدای قلبشم شنیده بود 

اما من میگم احتمالا سن بارداری در سونو با آخرین پری یکی نیست بزارم همون موقعه برم که اگرم یه هفته کمتر گفت باز بشم شیش هفته که قلبشم باشه

استرس و فکرو خیال برا جنین یمه

نکن با خودت اینکارو

هواتو از سرم بیرون نکردم تو تنها حسرتم روی زمینی😔