2821
2789
عنوان

کووولیییییک کمک

175 بازدید | 26 پست

خانمهایی ک بچشون این مشکل و‌داشت علائمشون چی بود

پسر من ی ماهشه هم شیر منو میخوره هم شیرخشک چن روزی میشه یکسره ب خودش میپیچه و زور میزنه‌کلافه شدم‌شبا ک همش نق میزنه و حجم زیاد شیر میخواد فک میکنم دلش درد میکنه بردم دکتر گفت هنوز نمیشه گفت کولیک داره پدی لاکت میدم بهش با ی شربت ب اسم سگاگریپ ک هیچ تاثیری نداشت  خواهش میکنم ی راهی بدین شبا بخوابه خودم دارم تلف میشم دیگه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کولیک یه ساعت مشخص میگیره

پسر من یه ربع به 10شب میگرفتش، فقط جیغ میزد به هیچ روشی هم ساکت نمیشد، تا ساعت 2فقط گریه میکرد...اصلا یه چیز وحشتناکی بود

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  
چند روزه داری میدی؟؟ اگ میخوای تاثیر کنه سره ساعت چند روز ادامه بده من از یه ماهگی بعضی وقتا گرمیچ ...

سر ساعت ندادم  بهش  ولی ی هفته هست پدی لاکت میدم سگاگریپ هم س روزه هیچ تاثیر ندیدم 

کولیک یه ساعت مشخص میگیره پسر من یه ربع به 10شب میگرفتش، فقط جیغ میزد به هیچ روشی هم ساکت نمیشد، تا ...

وای منم الان ب این مشکل دچار شدم نمیدونم چی بدم ب بچه یا خودم خورد و خوراکم چی باشه تا رو شیرم اثر کنه

فکر کنم تا چند روز میگن اشکال نداره فکر کنم تا هفت روز پی پی نکنه ولی شما چند بار حوله گرم کن بزاررو شکمش من انجام دادم بی تاثیر نیس دستتت هم به شکل فقی بکش روشکمش اروم و ملایم من گریپ میگسچر میدادم ایرانی دراخر خدا صبر جمیلی بهت بده من دخترم تا 5 ماهگی کولیک داشت

فکر کنم تا چند روز میگن اشکال نداره فکر کنم تا هفت روز پی پی نکنه ولی شما چند بار حوله گرم کن بزاررو ...

مرسی از راهنماییت دعا کن زودتر خوب شه یعنی قشنگ خانوادگی داغون شدیم اینقد این بچه نق میزنه