2777
2789
عنوان

کووولیییییک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 26 پست
خب دکتر بردم میگه هنوز زوده واسه تشخیص کولیک مدفوع هم تا چندین روز ایراد نداره نکنه 

خوبهش میگفتی بادداره.خودت غذایی که میخوری بازیره بخورقرمزیش وجیغ زدنش واسه بادروده هاشه هرغذایی میخوری یه قاشق زیره بندازروش شیرخودتم بهش بده تاچندروز

کاربرقدیمی ام.باااااعشق

عزیزم منم این دوران سخت گذروندم هر کاری بگی هم کردم ولی متاسفانه فایده نداشت بچم کولیک شدید داشت بعد ها فهمیدم دردش به خاطر فتق ناف هم شدید تر بوده وقتایی که شدید گریه میکرد تو پتو میزاشتیم تکون میدادیم یا تو ماشین دور دور کمی خواب میرفت در کل با گذشت زمان بهتر شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر هر شب سر یه ساعتی شروع میکنه به گریه کردن ، نیم ساعت قبلش قطره "کولیکاید"بهش بده . ۵ تا قطره رو بریز داخل یه قاشق ، ۵ تا قطره آب جوشیده سرد شده بهش اضافه کن و قشنگ مخلوطش کن تا قطره داخل آب حل بشه ، و با قطره چکان بده بخوره . تاثیرش رو میبینی‌ . 

کولیک یه ساعت مشخص میگیره پسر من یه ربع به 10شب میگرفتش، فقط جیغ میزد به هیچ روشی هم ساکت نمیشد، تا ...

اخ اخ دقیقا یاد چندماه پیشم افتادم من بچمو با دور پیچش ازین پتو سبکا بود قنداق میکردم راه میبردم تا اروم میشد. چی کشیدم الان دست درد و کتف درد گرفتم. دقبقا سر ساعت ۵ عصر دردش شروع میشد.

خوبهش میگفتی بادداره.خودت غذایی که میخوری بازیره بخورقرمزیش وجیغ زدنش واسه بادروده هاشه هرغذایی میخو ...

مرسی از راهنماییت هرچقدر ب دکتره گفتم آخر گفت ن زوده تشخیص کولیک ولی بچه علائمش و داره و داره اذیت میشه 

عزیزم منم این دوران سخت گذروندم هر کاری بگی هم کردم ولی متاسفانه فایده نداشت بچم کولیک شدید داشت بعد ...

میخوام بزارم تو پتو مامانم میگه نه دیگه نمیتونیم این عادت و ترک بدیم دائم باید تو پتو تکونش بدیم ولی چن بار انجام دادم آروم میشه 

مرسی از راهنماییت هرچقدر ب دکتره گفتم آخر گفت ن زوده تشخیص کولیک ولی بچه علائمش و داره و داره اذیت م ...

خواهش میکنم من خودم اززیره بدم میومدولی به ناچارخوردم ووقتی دیدم واسه بچم خوبه دیگه هروقت دلدردمیگرفت زیره مینداختم روغذامیخوردم

کاربرقدیمی ام.باااااعشق
مرسی از راهنماییت دعا کن زودتر خوب شه یعنی قشنگ خانوادگی داغون شدیم اینقد این بچه نق میزنه

با ماشین ببر بگردونش زیاد هم دارو نده زیره و چیزای دیگه هم چون ممکنه میکروب داشته باشن نمیدادم غصشم نخور بزرگ میشه منکه گریه میکردم میگفتم خدایا دستم دیگه جون نداره خداروشکر بچت سالمه