2777
2789
عنوان

هیکلی شدن

762 بازدید | 12 پست

خانوما من عاشق اندام چاق و هیکلیم اینایی که سرشانه های پهن دارند خیلی دوست دارم چون لباس تو تن خیلی خوب وای میسته  ولی اندام خودم لاغرو ظریفه  به نظرتون رشته پیلاتس یا بدنسازی یا trx کدومو برم خودم از بچگی رشته رقص و چون دوست داشتم به طور حرفه ای ادامه دادم ولی رو اندامم تاثیری نداشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من بالا تنه باریک دوس دارم دخترونه تره و خدارو شکر بالاتنم باریکه پایننم توپل ساعت شنیم

تو گلابی نه ساعت شنی ساعت شنی به اونی میگن که عرض شونش و باسنش تقریبا یکی باشه و کمرش باریک🙄

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
تو گلابی نه ساعت شنی ساعت شنی به اونی میگن که عرض شونش و باسنش تقریبا یکی باشه و کمرش باریک🙄

عزیزم کلا کمرمم خییییییییییلی باریکه به مو بنده انگار.همیشه لباسا بالا ناف میپوشم کیف میکنم خخخ،عاشق کمرمم.بالا تنم گوشتی نیست ولی شونهام چهار شونس  ارثمون اینجوره دخترا خاله هامم مث منن ولی پا تپله 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
من استخون بندیم درشته وقتی چاق میشم اونجوریم.وای فعلادردوران شیردهیم ولاغرم.هوووف

منم دوماه دیگه بایدشروع کنم شیردادن وای من نمیخوام لاغربشم چراتوهم همزمان غذا زیادنمیخوری ک لاغرنشی اشتهانداری

تیکر تولد یکسالگی دخترم