2821
2789
عنوان

یه سوال

137 بازدید | 23 پست

من اصلا در خال حاضر شرایط روحی مناسبی ندارم ...قرص چی بخورم که خوابم ببره یا قرص شادی اور؟

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من انتی هیستامین میندازم بالا تخت میخوابم

برا مغز خطرناک نیست؟

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

اکثرا حال روحی خوبی ندارن

طبیعی

اگه میتونی آهنگ گوش بده

چای زعفرون بخور

رابطه جن سی 

بستنی

شکلات

اینا هورمون شادی ترشح میکنن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

قرص ملاتونین بخور

هورمون خوابه

خوابتو تنظیم میکنه

یک ساعت قبل اینکه بخوای بخوابی بخور

ترجیحن نیم ساعت، چهل دقیقه  بعد از خوردن برو تو تختت که تا یکساعتش بشه خوابت ببره

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

من یدونه قرص سرما خوردگی میخوردم 

تخت میخوابیدم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
دوتا ژلوفن باهم میخورم میخوابم

ژلوفن حجم خون رو زياد ميكنه سعي كن حداقل دوتا نخوري چون خيلي خطرناكه و براي سلامتي مضر ، خيلي شنيدم كه البته دور از جون شما باعث خونريزي مغزي ميشه

اول انسانيت