2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 35 پست
حالا اینبار رو بزار بیاد بعد به شوهرت بگو کمتر از جزییات بیرون رفتنتون بگه

اون باید بفهمه نیاد شوهر من چیکار کنه هر جا میره زنگ میزنه ببینه کجاس فعلا عقدیم بعد عروسی از کجا میخواد بفهمه ما کجا میریم 

جوونه پیر نیس که😕 منم هفته ای یه بار با شوهرم میرم بیرون 

ربطی نداره. اتفاقا جوان که باشه دلش پر از آرزو هست. بذار طعم محبت رو دریافت کنه. من خودم به شوهرم و مادر شوهرم گفتم گاهی همدیگه رو بغل کنید و به هم محبت کنید تا احساس دلتنگی نکنید. آدم بهترین همسر رو داشته باشه و سرش شلوغ باشه و جوان باشه یا پیر، وقتی بچه هاش ازدواج میکنند احساس غربت خاصی می کنند. بیشتر از هر وقتی نیاز به محبت فرزندانشون دارند. یا دلشون میخواد محبت کنند. به فرزندشون یا دامادشون یا عروسشون. کاملا مشخصه که ته قلبش احساس کمبود و تنهایی داره که حاضره مزاحم باشه اما تنها نباشه. تنهایی مساویه با مرگ.

❤دُل دُل اسم اسب امام علی هست❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی بده اونجوری باید بفهمن شاید بخواین باهم حرفی بزنید اه من عقدم بعد عروسی عمرا رو بدم بهش

من میخام فرشامو عوض کنم مادر شوهرم زنگ زده میگ رفتیم فلان جا فرش دیدیم اینو خریدی که هیچ اگ نخریدی من نمیام برای شما پسند کنم به قدری اعصابمو خورد که هنوزم از دستش عصبانیم من گفتم نیازی به شما نیست خودمون میریم😐😐