2777
2789
عنوان

بی فرهنگی کردم

131 بازدید | 18 پست

تولد برادر زادم بود ۱۰ سالشه یه کیک بزرگ ۵ ملیونی خریده بود داداشمم یه النگو ۳ گرمی بعد مارو دعوت نکردن خانواده خانم برادرم رو دعوت کردن آخر شب برادرزادم یه اسلایس کیک آورد گفتم کادو چی گرفتی گفت داییم ۲۰۰ هزار تومن خالم یه گردنبند بدلی یکی از داییام هم یه ماگ

بعد داداشش اومد ۲۰ سالشه گفتم لاکچریا لولتون ب کادوهاتون نمیخوره منو دعوت میکردین حداقل ۱ تومن میدادم بعد برادرزادمو بردم خونمون شب موند فرداش رفتیم یه دورس خوشگل خریدم براش

زنداداشم ولی محلم نداد فک کنم ب مامانش گفته من اونطور گفتم البته بخدا با خنده و شوخی گفتم ولی خب از نظر زنداداشم کنایه بوده منم بودم ناراحت میشدم خلاصه خیلی ناراحتم ک راجبم اونطور فکر کنه ک پررو و فضولم بی فرهنگی کردم 😑 انقدر از خواهرشوهرای خودم حرص میخورم لحنم مثل مثل مار🐍شوهرم شده

بنظرتون چیکار کنم بشوره ببره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کادو خریدی؟

متنفرم باقی مونده کیک رو برام بیارن و انتظار کادو هم داشته باشن ازم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خب گوه خورده دعوت نکرده واهچه زشتخوب کردی

عزیزم اختیار مهمونی خودشونو دارن اتفاقا من خوشم میاد خانما هر طور دوسدارن مهمونی بدن همیشه ام همینکارو میکنه برا ما عادیه فقط بابت کادوها جاخوردم

دختره خیلی نازه خیلیم شبیه منه فقط چون دوسشدارم خواستم خوشحال شه

چیکار قیافه دختره دارم من

ارزش خودم برام مهمتر از برادرزادمه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️