2777
2789
عنوان

خیانت کار

229 بازدید | 22 پست

شوهرم با چند تا زن دوست بوده و ...همشون رو شدن ب مرور زمان بهش فرصت دادم برگشتم چون خیلی گریه کرد قسم خورد و پای خانواده ها وسط اومد حتی من تا پای مرگ رفتم امروز سر سفره گوشیش زنگ خورد دیدم گف آلو و زود قطع کرد من شروع کردم ر جیغ داد ک کی بود سریع شماره پاک کرد گفت مزاحم بود من خیلی گریه کردم نمیدونم با این چی کار کنم اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز نمیدونید؟! 

طلاق! 

آدم خائن هرگز هرگز هرگز درست نخواهد شد

اگر می‌بخشید و به زندگی ادامه میدید دیگه باید چشم رو این چیزا ببندید

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

ب این نتیجه رسیدم گریه مردا همش دروغه 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

طلاق گاهی راه چاره نیست .. شاید اگه بازم ازدواج کنی مورد بعدی بعدها از این بدتر شد ... بلاخره که مجرد نمیمونی تا اخر عمرت . مردا مثله همن . سعی کن باهاش حرف بزنی بدونه جیغ داد ‌. بگو مشکلت چیه ... ازاین حرفا ...

طلاق گاهی راه چاره نیست .. شاید اگه بازم ازدواج کنی مورد بعدی بعدها از این بدتر شد ... بلاخره که مجر ...

خیلی التماس میکنه ک آدم شدم ببخش التماس بابام میگه خب اگ باز زنه در ارتباط بودم می گفتم ظهر زنگ نزن ک خونم 

نباشه خدایی نکرده سرت میاد من فقط تنها شرطم واسه ازدواج این بود ک خیانت نکنه

وای خدانکنه

من یه بار اشتباه قضاوت کردم یه چی تو گوشیش دیدم حتی نمیتونستم نگاش کنم خیلی سخته خیلی

اگه شرایطشو داری جدا شو شخصیت خودتو خورد نکن

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو