2777
2789
عنوان

خیانت کار

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 22 پست
طلاق گاهی راه چاره نیست .. شاید اگه بازم ازدواج کنی مورد بعدی بعدها از این بدتر شد ... بلاخره که مجر ...

اره واس همین برگشتم گفتم مطلقه میشم باید منتظر  کور کچل یا ازدواج کرده برم شاید بعدیم خوب نباشه 

خیلی التماس میکنه ک آدم شدم ببخش التماس بابام میگه خب اگ باز زنه در ارتباط بودم می گفتم ظهر زنگ نزن ...

شاید راست میگه . اگه دوباره دستش واست رو شد با مدرک ... بهت نمیگم برو سراغ طلاق . نه دعوا راه بنداز نه چیزی  . باهاش قشنگ منطقی حرف بزن ...  ببین مشکلش چیه . بگو زنایه دیگه چی دارن که من ندارم  ....حالیش کن . البته همه مردا شبیه همن  هچکدوم درست بشو نیستن  .. نمیشه هی طلاق گرفت . اخونداشونم که صیقه میکنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی التماس میکنه ک آدم شدم ببخش التماس بابام میگه خب اگ باز زنه در ارتباط بودم می گفتم ظهر زنگ نزن ...

خب معلومه راستشو میگه همسرت ، طلاق آخرین راه حله ، زندگیتو حفظ کن ، همین که التماست میکنه بمون یعنی دوست داره

😒خنده دار نه  حال بهم زنه اون زندگی

عزیزم حواست به نوع حرف زدن و دل شکوندن باشه دوست خوبم هیچ کس هیچ احدی از این چرخ فلک روزگار در امان نیست بالا بری پایین بیای ضربه کاری بهت میزنه خدا هر بنده ای با یه چیزی امتحان میکنه 

یکی با مرگ فرزند 

یکی با خیانت

یکی با بچه ناخلف

یکی با حسرت بچه دار شدن 

یکی با بیماری لا اعلاج

یکی با فرزند معلول 

یکی با ورشکستگی 

و......

خلاصه هیچ کس در امان نیست حرفی که در مورد زندگی این خانم زدید درست نبود  درد تاولو هر کی بسوزه میدونه شاید خواست خدا این باشه که شما روزی در جایگاه این خانم قرار بگیرید شنیدن  ایا این حرف (حال به هم زنه هین زندگی)از دیگری قلبتو به درد نمیاره؟؟؟؟؟

عزیزم حواست به نوع حرف زدن و دل شکوندن باشه دوست خوبم هیچ کس هیچ احدی از این چرخ فلک روزگار در امان ...

😕😕ینی شما بش پیشنهاد میکنی بشینه زندگی کنه 

عمر خودشو پای یه آدم بشعور زن باز حدر بده 

این خانم‌چه گناهی کرده که مجبورع بسازع 

بابا این بنده خدا آدمه سنگ نیس 

حال بهم زن گفتم چون واقعن زندگی که خیانت توش باشه 

مخصوصن اینجوری یعنی تو لجن زندگی کردن 

من آرزو میکنم این آدم که قدر زنشو نمیدونه خدا یه پس گردنی بش بزنه تا عمر داره یادش باشه 

و از خدا میخام استارتر بتونه یه زندگی خوب و خوشی رو در آینده داشته باشه