2777
2789
عنوان

لطفا یه شامپو خوب معرفی کنین...

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا من امروز صبح برم حموم فردا موهام چربه.

آره خیلی درد بدیه من خیلی خجالت میکشم 

الان ی کاربری میگ میخوای ی شامپو بگن ده روز ببار بری حموم ولی تا سر کسی نیاد نمیتونه درک کنه

مامانمم همه چی زد الان ریزش شدید پیدا کرده  اصلا براتو فرق نمیکرد؟

هر شامپویی که زدم فقط بار اول خوب بوده سری بعد همون آش و همون کاسه

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  
آره خیلی درد بدیه من خیلی خجالت میکشم  الان ی کاربری میگ میخوای ی شامپو بگن ده روز ببار بری حم ...

خیلی بده. اگه شب قبل خواب برم صبح که بیدار شم بازم یه کم چربه. مگه اینکه شونه نزنم  که اونم باز خیلی بد حالت و وز میشه و نوکش خشک میشه و موخوره میگیره.

قیمتش چنده؟

۳۰ گرفتم عزیزم البته من زینک و قرص اهن هم همراهش دارم میخورم و کلرودیازپوکساید دیگه نه خارش دارم نه چرب میشه فقط موندم تاثیر کدوم بوده هر ۴ تارو باهم ادامه میدم میترسم یکیو قطع کنم دوباره شروع شه البته ابم زیاد میخورم 

مثل من میشه؟ امروز بیای فردا چرب میشه؟

من اصلا ی جوری ام‌که موهام ذاتا کم پشت ولخت هست بعد وقتی هم چرب میشه فردای حموم زوری میچسبه به کف سرم که انگار ی ساله حموم‌نکردم یا موهام خیسه

آره خیلی درد بدیه من خیلی خجالت میکشم  الان ی کاربری میگ میخوای ی شامپو بگن ده روز ببار بری حم ...

عزیز دل  خب بعد دوروز  معمولا مو چرب میشه و باید بری حمام  دیگه من خودم موهام  وحشتناکه مثلا صبح میرم حمام اخر شب چرب میشه و شوره میزنه  موهای من زود چرب  میشه  

موی شما که بعداز دوروز چرب میشه عادیه