سلام دوستان
من یه برادر دارم از خودم دو سال بزرگتر ۲۶سالشه
از بچگی خیلی بچه خوبی بود مودب قانع طوری که وقتی اول دبیرستان بود هم درسشو عالی میخوتد هم کار میکرد هم باشگاه میرفتو مسابقات و این حرفا
الانم لیسانس نرم افزار داره
از وقتی سربازیش تموم شده و اومده نزدیک به هفت ماهه خیلی بد شده اخلاقش مدام تو خونه پدرم تنش وارد میکنه به همشون هرچی بهش میگن دنبال کار باش دنبال بیمه باش انگار نه انگار همش میگه من جوونی نکردم موتور میخواستم نخریدید خالکوبی میخواستم بزنم نزاشتید دماغ میخواستم عمل کنم نزاشتید تا به امروز تمام هزینه هاشو پدرم داده و داره میده الانکه کلا به مدت دو هفتس خیلی داره اذیتشون میکنه هی به مادرم میگه اینهمه پول جنع کردی واسه کی جنع کردی بده من موتور بخرم یا کارایه دیگه هرچقدم بهش میگن این پول هزینه فردا روز زن گرفتنته اصلا تو مغزش نمیره خیلی داره اذیتشون میکنه هیچ وقت مثل امروز پدرمو بی حوصله ندیده بودم احساس کردم یه دفعه پیر شده دست مادرمو گرفته بودم انقد بی حالوجون بود انگار دست یه بچه کوجولو تو دستمه نه دست یه زن ۴۵ساله
نمیدونم چیکار کنم بهش میگم برادر من خب پیخوای هرکاری کنی بکن چرا دیگه تو خونه تنش درست میکنی اعصاب اینارو خورد میکنی میگه نه اخه من میخوام حالیشون کنم چن سال پیش نزاشتن من اینکارارو کنم الان عمل گرون شده موتور گرون شده اقا تو ۱۴..۱۵سالگیش موتور میخواست قبل سربازیش عمل دماغ میخواست
پدر مادرم تو زندگیشون یه خوشی تنها برای خودشون یه خرج خاص فقط برای خودشون نداشتن همشو واسه ما دوتا خواستن دلم ازاین میسوزه
شما اگه همچین برادر یا خواهری داشتین چه راهی پیش میگرفتید یا چه حرفی میزدید؟