2821
2789
عنوان

برادرم😩

275 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من یه برادر دارم از خودم دو سال بزرگتر ۲۶سالشه 

از بچگی خیلی بچه خوبی بود مودب قانع طوری که وقتی اول دبیرستان بود هم درسشو عالی میخوتد هم کار میکرد هم باشگاه میرفتو مسابقات و این حرفا

الانم لیسانس نرم افزار داره

از وقتی سربازیش تموم شده و اومده نزدیک به هفت ماهه خیلی بد شده اخلاقش مدام تو خونه پدرم تنش وارد میکنه به همشون هرچی بهش میگن دنبال کار باش دنبال بیمه باش انگار نه انگار همش میگه من جوونی نکردم موتور میخواستم نخریدید خالکوبی میخواستم بزنم نزاشتید دماغ میخواستم عمل کنم نزاشتید تا به امروز تمام هزینه هاشو پدرم داده و داره میده الانکه کلا به مدت دو هفتس خیلی داره اذیتشون میکنه هی به مادرم میگه اینهمه پول جنع کردی واسه کی جنع کردی بده من موتور بخرم یا کارایه دیگه هرچقدم بهش میگن این پول هزینه فردا روز زن گرفتنته اصلا تو مغزش نمیره خیلی داره اذیتشون میکنه هیچ وقت مثل امروز پدرمو بی حوصله ندیده بودم احساس کردم یه دفعه پیر شده دست مادرمو گرفته بودم انقد بی حالوجون بود انگار دست یه بچه کوجولو تو دستمه نه دست یه زن ۴۵ساله 

نمیدونم چیکار کنم بهش میگم برادر من خب پیخوای هرکاری کنی بکن چرا دیگه تو خونه تنش درست میکنی اعصاب اینارو خورد میکنی میگه نه اخه من میخوام حالیشون کنم چن سال پیش نزاشتن من اینکارارو کنم الان عمل گرون شده موتور گرون شده اقا تو ۱۴..۱۵سالگیش موتور میخواست قبل سربازیش عمل دماغ میخواست 

پدر مادرم تو زندگیشون یه خوشی تنها برای خودشون یه خرج خاص فقط برای خودشون نداشتن همشو واسه ما دوتا خواستن دلم ازاین میسوزه

شما اگه همچین برادر یا خواهری داشتین چه راهی پیش میگرفتید یا چه حرفی میزدید؟

خدالعنت کنه باعث بانی این گرونی و احساس پوچی ک ب جوانها دست داده ....

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه چیزی اینو به این ستوه آورده،ببینید دلیل اصلی چیه؟؟؟

بهش بگید بین خواسته هاش فقط یکیو می تونید عملی کنید تا خودش انتخاب کنه..!!

یا زن یا عمل زیبایی یا موتور و...

میگن پسرا بعد سربازی خیلی عوض میشن همینه ها

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
شما که میگی کار میکرد الان میگی همیشه باباتون خرجشو داده ! عصبی شده ولش کنید خوب میشه

کار میکرد پولاشو جمع میکرد میزاشت بانک تمام خرج لباس و تحصیل و سرگرمیو حتی شارژ موبایلشو پدرم میداد 

یه چیزی اینو به این ستوه آورده،ببینید دلیل اصلی چیه؟؟؟ بهش بگید بین خواسته هاش فقط یکیو می تونید عم ...

مادرم بهش گفت خودت یه مقدار پول داری منم یه مقدار دیگه میدم موتور بخر اما انگار فقط میخواد حرص بده و قصد دیگه ای نداره چن وقت پیش بهش گفت خب برو خالکوبی بزن دیگه داییم خالکوبی میزنه براش و هزینه ای نداره اما نرفت

مادرم بهش گفت خودت یه مقدار پول داری منم یه مقدار دیگه میدم موتور بخر اما انگار فقط میخواد حرص بده و ...

یه چیزی هست که بهتون نمیگه..

با کی خیلی خوبه بشینه پای درد و دلش ببینه چشه!!!

خدالعنت کنه باعث بانی این گرونی و احساس پوچی ک ب جوانها دست داده ....

درسته گرونی هست اما کار و یه زندگیه ساده هم میشه فراهم کرد همه که پولدارو مرفه نیستن پدر خودم بازنشسته شرکت واحده یه زندگیه ساده و متوسط دارن

یه چیزی هست که بهتون نمیگه.. با کی خیلی خوبه بشینه پای درد و دلش ببینه چشه!!!

با خود من همه حرفیو میزنه میگم که بهش گفتم چرا اینجور میکنی خب برو انجام بده کارتو مامان که گفت نصف پولشم میدم تو جوابم گفت میخوام حالیشون کنم وقتی چن سال پیش نزاشتن اینکارارو کنم الان تنبیه بشن

درسته گرونی هست اما کار و یه زندگیه ساده هم میشه فراهم کرد همه که پولدارو مرفه نیستن پدر خودم بازنشس ...

درسته ولی حق بده جوانی ک پولاشو جمع کرده بود شده بود ۲۰ملیون میخواست پراید بخره الان شده بالای ۵۰ ملیون 

حق داره ناامید بشه... برادر شما هم همش داره مقایسه میکنه اون زمان موتور میخواست مثلا ۵ ملیون بود پولشم از لحاظ خودش پدرومادرت داشتن نخریدن برلش الان شده ۲۰ میلیون دیگه نمیتونه بخره

عمل بینیش یک ملیون بود الان شده ۸ ملیون... 

اینا ارزوهای داداشت بوده ک الان خودش نمیتونه ب سادگی بهشون برسه  داره ب خانوادت فشار میاره... 

پدرمادرت حق دارن و توقع برادرت بیجا هست... 

برادرت هم حق داره ناامید شده از خودش ورو اورده ب راه حل ساده تر پدر ومادرش... 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
با خود من همه حرفیو میزنه میگم که بهش گفتم چرا اینجور میکنی خب برو انجام بده کارتو مامان که گفت نصف ...

می گفتی تنبیه اندازه داره،یه روز دو روز نه دیگه هر روز هر روز!!!

درسته ولی حق بده جوانی ک پولاشو جمع کرده بود شده بود ۲۰ملیون میخواست پراید بخره الان شده بالای ۵۰ مل ...

دیگه چیزیه که شده و همه گیر هست به نظر من پدر مادر وقتی یه کاریو میگن انجام نده صلاحو میخوان پدرم خودش با موتور تصادف کرد و لگنش شکست و الانم که هست هنوز مشکل داره بهش گفت برات ۲۰۶بخرم همون ۴سال پیش گفت نننننه موتور  یا بینیش واقعا ایرادی نداشت  یا خالکوبیو بهش گفت پسر میخوای بری سربازی نمیشه بزنی دردسر میشه واست فردا بخوای کاری پیدا کنی دردسر میشه ادم باید منطقی باشه دیگه 

فقط خدا کمکش کنه هدایتش کنه لطفا دعا کنید