2777
2789
عنوان

بتا ١٧٤ روز ٢٩ سيكل

129 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من سيكلم ٣٠ روزه است بيبي چكم ٥ روز به پري مثبت شد زنگ زدم دكترم گفت بيا. رفتم سونو واژينال كرد چيزي نديد گفت برو آز بتا بده كه ١٧٤ شد. منشي اش گفت خيلي اميدوار نشو. ولي خودش گفت اوايل بارداري برو هفته ديگه بيا جنين و ببينم. نگران شدم. طبيعي؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد عجله کردی من دوهفته از موعدم میگذشت جنین دیده نشد ولی بلاخره دیده شد بعد یه ماه 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

خاک یعنی تو سر این جور دکترا 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
چقد عجله کردی من دوهفته از موعدم میگذشت جنین دیده نشد ولی بلاخره دیده شد بعد یه ماه 

من عجله نكردم اون دكتر عجله كرد به منم استرس وارد كردددد... خيلي از ديروز استرس دارم ميكشم. چرا منشي اس گفت اميدوار نشو با اين بتا؟؟؟ 

من عجله نكردم اون دكتر عجله كرد به منم استرس وارد كردددد... خيلي از ديروز استرس دارم ميكشم. چرا منشي ...

نباید استرس داشته باشی بخدا یه دکتری مثله دکتر شما تو شش هفته قلب بچم نمیزد گف بنویسم برو قورتاژ حاملگی پوچه قلبش نمیزنه اومدم خونه دوهفته بعد رفتم سونو گف قلبش میزنه همه چیش خوبه

گلم من از دکترم شنیدم‌بتا بالای ۵۰ احتمال بارداری هست بتای بالای ۱۰۰ هم صد درصد هست الان بتای خودم ۲۰۰ بود و تو ۶هفته هستم

خدا یا همه ب آرزوهای قشنگشونبرسن منو همسرم هم ب ارزوهامون برسون
گلم من از دکترم شنیدم‌بتا بالای ۵۰ احتمال بارداری هست بتای بالای ۱۰۰ هم صد درصد هست الان بتای خودم ۲ ...

مرررسي عزيزم تو ٦ هفته سونو كرديد؟ چيزي ديده شد؟؟ 

مرررسي عزيزم تو ٦ هفته سونو كرديد؟ چيزي ديده شد؟؟ 

ن عزیزم میخام‌۶ هفتم تموم بشه بعد برم تا جمعه ۶ هفتم تموم میشه هفته دیگه می رم سونو

خدا یا همه ب آرزوهای قشنگشونبرسن منو همسرم هم ب ارزوهامون برسون