2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن بچه

212 بازدید | 28 پست

وامصیبتا 

پسرم اصلاتن نمیده میترسه چطوربچه هاتوگرفتید

من که فک کنم بعد ازمای بیبی ،ایزی لایف بایدبراش ببندم روزی ده تا شلوارشاشی میمونه رودستم فقط🤔🤔

باید صبر کنی ۳۰ ماهش بشه.  واقعا زودتر فایده نداره

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از 18ماهگیش شروع کردم باهاش حرف زدم چندبار بردمش توالت ولی دوس نداشت اصرارنکردم ودیگه نبردمش ولی بازم حرف زدم مثلا اطرافیان وقتی میخواستن برن توالت با ادا واصول میگفتن جیش دارن وباید برن توالت دخترم خوشش میومد بعد بهش میگفتم بزرگتراپوشک نمیپوشن چون دوس ندارن واسه همین میرن توالت توام هروقت بزرگ شدی بهم بگو تاپوشکو بندازیم توآشغالی وتوام بری توالت بعد چندوقت دوباره بردمش خودشم دوسداشت ولی بلد نبود بگه جیش داره اماخسته نشدم بچم تو1ساعت 10بارمیگفت جیش داره آخه نمیدونست چطوریه بعدم میذاشتم اونجا آب بازی کنه وبا مایع واسش حباب درست میکردم وخلآصه یکم باهاش بازی میکردم تو توالت که انقد خوشش اومده بود همش میگفت جیش که بره اونجا ،بعد کم کم متوجه شد واکنش بدنشو وقتی جیش داره چطور میشه ویادگرفت ،صندلی فرنگیشم دوسداشت پی پی رو میترسید بره ولی باصندلیش باعث شدم نترسه وبگه یعنی بازبون صندلیش باهاش حرف زدم ،میگفتم ملودی جونم میشه بشینی توبغلم وسعی کنی پی پی بذاری توی شکم من?آخه من صندلی توالتم فقط جیش وپی پی دوسدارم😄😄😄اینم دیگه سعی میکرد صندلیشو خوشحال کنه

حالا پسر من نمیرسه قشنگ تو دسشوویی جیش میکنه 19 ماهشه ولی پی پس را نمیدونم چجوری بهش یاد بدم

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠
از 18ماهگیش شروع کردم باهاش حرف زدم چندبار بردمش توالت ولی دوس نداشت اصرارنکردم ودیگه نبردمش ولی باز ...

تو چندماهگی کامل گفت همه چی را 

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠