ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نوزادم ۴۰ روزه دنیا اومده تا چند روز پیش حالم خوب بود ولی الان هم خودم بی جون شدم هم شوهرم همش مریضه یا تنارض میکنه اصلا دوست داره مریضیهاش و بشماره ، امروز میگه کمرم درد میکنه میره ام ار ای فردا میگه سرماخوردم میره دکتر بعدش تیک عصبیش یهو گل میکنه یدفعه دستش زخم میشه اصلا نمیدونم چیکار کنم یه فاز منفی گرفته که نکو
خودم خسته و بی خوابم اونم همش غر غر میکنه ، فاز منفی داره اصلا حرف رابطه که نمیاره تازه تازه فک میکنم که بخاطر مریضیش بهونه کرده جاش و ازم جدا کنه ، خیلی حالم بده کاش بچه دار نمیشدم
نوزادم ۴۰ روزه دنیا اومده تا چند روز پیش حالم خوب بود ولی الان هم خودم بی جون شدم هم شوهرم همش مریضه ...
سعی کن بیشتر بهش توجه کنی مردا هم مثل بچه میمونند همش میترسند که توجه هشون از دست بدن برای همین سعی میکنه جلب توجه کنه توهم سعی کن یکم قربون صذدقش بشی دقیقا مثل بچه ها یکم حالش بهتر میشه
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
خودتو جمع کن تا زندگیت سرد نشه بچه سومین الویت زندگیت باشه اشتباهت اینه شده اولین الویت
بابا بخدا بخودم میرسم بهترین لباس به موهام صورتم حتی سعی کردم بعد زایمان بیشتر بهش توجه کنم ولی روز به روز دورتر میشه ، همش بهم غر میزنه داره ازش بدم میاد