2777
2789
عنوان

اون هایی که حوصله شون سر رفته

7209 بازدید | 755 پست

سلام 

امیدوارم که حالتون خوب باشه

بیاید یه کاری کنیم

1_اونی که دوسش دارید رو تگ کنید بهش یه جمله بگید

2_اونی که از نظرتون بامزه است رو تگ کنید بهش یه جمله بگید

3_اونی که فکر میکنید عجیبه رو تگ کنید و بگید چرا فکر میکنید عجیبه 

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]

دوستای خودم چون خیلی زیاد هستید هیچ کدومتون رو تگ نمیکنم😐😅😁

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]

@دفنه77

@دلبررر  

@دختررویاها  

@mahsa78‍ 

@اشکووووول @دختر_گیس_بریده  @حس_یخی‍ 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

@mahsa78 @حس_یخی @ariana_grande_  

@zahra23456789  

این خانوم عشق منه عشق منه

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

@sedayemina  

تازه باهم دوست شدیم ولی احساس میکنم خیلی وقته میشناسمت...دوست عزیزم

💗💚💗💛💗💚💜💗💖💚💛💗💛💜💕💗💚

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

@_بندانگشتی_  

عزیزم 

من تو این سایت

تا بحال هیچکس و 

ناراحت نکردم 

اگه باهم تند حرف زدیم گذشت کنیم..

💗💚💛💗💚💗💛💗💚💛💗💚💛💗💚💛💗💚

سلام عشقم خوبی؟😍😍😍😍 منم همه روووووووووووووووووو دوست دارم تعداد زیاده😍😍😍😍😍😍

فدات گلم 😍😍😍

همش رو تگ کن دلم میخواد برم پربازدید😐😆

😃😚😘من فعلا کسی ب ذهنم نمیرسه. ولی اسی تورو دوستت دارم😊 حس میکنم با مزه و اروم هستی💝

بوس بوس

دوست خوب من

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز