2777
2789

من بارداری اولم همش غذای حاضری میگرفتیم ولی سر این  یکی اصلا غذای بیرون دوسندارم دلم غذای گرم خونه میخاد

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بارداری اولم همش غذای حاضری میگرفتیم ولی سر این  یکی اصلا غذای بیرون دوسندارم دلم غذای گرم خ ...

آره منم از اول تاحالا مطلقا غذای بیرون نگرفتیم ولی خب به زور یه چیزی درست میکنم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

دغدغه ي هميشگيمون 😂 خونه تميز كردن يادت رفت مطرح كني 😂 من خستم هميشه اما اصلا دراز نميكشم مامانم و خواهرم همش دعوام ميكنن ك يكم دراز بكش همش ميشينم و سرم تو گوشيه صداي همه درومده دعوام ميكنن ☹️

دغدغه ي هميشگيمون 😂 خونه تميز كردن يادت رفت مطرح كني 😂 من خستم هميشه اما اصلا دراز نميكشم مامانم و ...

آره نظافت که دیگه نگم برات😕

حالا من اصلا نمیشینم افقی ام فقط 😆

راستی من دارم میترکم دیگه پاهام اینا خیلی ورم کرده

نرفتی دکتر تازگیا؟ فشارتو چک کنه ؟

تست گلوکز دادی؟؟

نرفتی دکتر تازگیا؟ فشارتو چک کنه ؟ تست گلوکز دادی؟؟

آره عزیزم دادم دیروز قرار بود جوابشو بگیرم ببرم به دکتر نشون بدم ولی بخاطر سردی هوا نتونستم برم امروز هم که از صبح برف میباره فردا میرم انشالله

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
آره عزیزم دادم دیروز قرار بود جوابشو بگیرم ببرم به دکتر نشون بدم ولی بخاطر سردی هوا نتونستم برم امرو ...

ایشالا همه چی خوبه 

نه اگر آزمایش خوب باشه و فشار ورم مشکلی نیست