2777
2789
خداروشکر  طبیعیه دیگه ازین به بعد همش ورم میکنیم 🥴

مرسی گلم آره میگم کاش ۳۸ هفته زایمان کنیم من خیلی سختم میشه خیلی 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
مرسی گلم آره میگم کاش ۳۸ هفته زایمان کنیم من خیلی سختم میشه خیلی 

منم خیلی وزن اضافه میکنم بخدا غذامم اصلا اضافه نکردم ولی نمیدونم چرا همش صعودی

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جفتم باز خلفی بود بعد از خط فاصله معنیش چی میشه؟

همه چی خوبه عزیزم گفته جفتت خلفی در مجاورت سرویکسه

این لترال که مینویسن یه مثلا خلفی ولی کنار یه چیزی یا سمت چپ یا راست اینجا گفته مجاورت سرویکس

همه چی خوبه عزیزم گفته جفتت خلفی در مجاورت سرویکسه این لترال که مینویسن یه مثلا خلفی ولی کنار یه چی ...

اهان پس مشکلی نداره؟ دور از جونت دو روزه سردرد و سرگیجه و سنگینی سر اسیرم کرده😭میگیره ول میکنه.امروز رفتم بیمارستان فشارم12رو8بود.گفت هنوز بااالا نرفته ولی13ب بالا خطریه.دیگه برام سرم نوشت بهتر شدم.

دو سه روز پیش عروس عمم و عروس خالم پیام دادن هی گفتن پ ویار نداری وخوشبحالت حالت تهوع نداری.من از دیروز مدام سرگیجه و حالت تهوع دارم.مردم دیگه😢😢😢😢😢😢😢😢

اهان پس مشکلی نداره؟ دور از جونت دو روزه سردرد و سرگیجه و سنگینی سر اسیرم کرده😭میگیره ول میکنه.امرو ...

نه هیچ مشکلی نداره عزیزم 

ای واای چرااخه 

نمک نخور یه مقدار رعایت کن ببین چطور میشی 

آره فقط بلدن ادمو چش کنن عوضیا

نه هیچ مشکلی نداره عزیزم  ای واای چرااخه  نمک نخور یه مقدار رعایت کن ببین چطور میشی  ...

خبلی اذیت شدم. هرچی میخورم بعدش سرگیجه و سردرد میشم وحالت تهوع.اره بقران.من ساده هرکی میگه چطوری میگم خوبم و هیچ مشکلی ندارم.شوهرم میگه بیا خوب شد چشمت زدن تو که کل این مدت خوب بودی دو بار بیشتر حالت تهوع نگرفتی.حالا یهو چی شد ک سردرد و سرگیجه و حالت تهوع ولت نمیکنه.

خبلی اذیت شدم. هرچی میخورم بعدش سرگیجه و سردرد میشم وحالت تهوع.اره بقران.من ساده هرکی میگه چطوری میگ ...

نه نگو هی بگو الحمدلله میگذره و... اصلا نگو خوبم و...

چیزی نیس طبیعیه منم اوایل گاهی اوقات حالم خیلی بد میشد 

به مادرشوهر اینا گفتین؟

نه نگو هی بگو الحمدلله میگذره و... اصلا نگو خوبم و... چیزی نیس طبیعیه منم اوایل گاهی اوقات حالم خیل ...

حالا بقول تو دیگه میگم بد نیستم و میگذره.

نه هنوز🤣🤣🤣🤣فکر کنم قراره ک ون سوز بشن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

حالا بقول تو دیگه میگم بد نیستم و میگذره. نه هنوز🤣🤣🤣🤣فکر کنم قراره ک ون سوز بشن😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

آره من هی فامیلای شوهرم میدیدنم میگفتن اذیت نیستی؟ از خداشونه آدم اذیت باشه گفتم شکر میگذره،همیشه اینجور ج میدادم،الانم فامیلاشون منو دیدن واای ورم خوردتت و... حالا در حالیکه من بنظر خودم و شوهرم اینا اصلا اینطور نیستم ،منم گفتم حاملگیه دیگه طبیعیه،ایول بابا 😁

ما که امشب مهمون داره کونم سوخته به ما هیچ نگفت بیاین 

آره من هی فامیلای شوهرم میدیدنم میگفتن اذیت نیستی؟ از خداشونه آدم اذیت باشه گفتم شکر میگذره،همیشه ای ...

بخدا مردم خییلی فضول شدن همش تو نخ بقیه ان.منم عروس خالم تازه زاییده پسر.هی گفت ویارت چیه و من ایطور بودم و اوطور بعدم امار کرفت ببینه ان تی احتمال داده یا نه ک گفتم نه فکر کرد دروغ میگم😮 بعد گیر داده بود حالا ک هم شیرینی میخوری هم شوری و ترشی پس بچت دختره.منم گفتم بهتر عاشق دخترم😂 منگل وا نمیداد دیگه.

دیگه خلاصه هی گفت هرچی میخوری نمیاری بالا گفتم نه هی گفت من هیچ تو دلم بندنمیشد.حالا میکم خاکتوسرم خودم بش امار دادم چشمم زده😏😮😄

ووووی فامیلا مضخرف .بگو دوس دارم بشم تانکی.تا چشتون درآد.😆

الکیییی کیا رو گفته ننه جونش؟

بخدا مردم خییلی فضول شدن همش تو نخ بقیه ان.منم عروس خالم تازه زاییده پسر.هی گفت ویارت چیه و من ایطور ...

اوووف منم همشون فکر میکردن تو ان تی بهم گفته من دروغ میگم نمی‌دونم 😆😆

اتفاقا منم هی میگفتم خودم خواهر ندارم عاشق اینم دختر باشه میسوختن 😆😆

خونه عموش خونشونن منم هی گفتم شوهرم بیا بعد شام بریم این مث اینکه خوشش نمیاد 😆