2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 22 پست
ب ما چ دلت میسوزه الن واسه این ک دلت میسوزه تایپیک زدیو مارو جمع کردی ک چی،دردت دوا بشه مثلا

نه عزیزم دلم گرفته بود ادم گاهی با نوشتن چیزایی که ناراحتش میکنه  دلش کمی سبک میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره  واسه اون ادم هم اصلا راحت نیست, ولی ببین چقدر درد کشیده چقد خودشو بی چاره دیده که اینکارو ...

ماهم همینو گفتیم چقدر حسرت زندگیشو میخوردیم خدایا برا عقدش پنج بار رنگ مو خداتومن زد که ببینه کدوم بهش میاد ولی اخرش چی شد....

ب ما چ دلت میسوزه الن واسه این ک دلت میسوزه تایپیک زدیو مارو جمع کردی ک چی،دردت دوا بشه مثلا

چطور شما هر چی بی ارزشی میخری تاپیک.میزنی چطوره ؟!!  ما بگیم اره دردت دوا شه!!!!؟؟؟

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه
ماهم همینو گفتیم چقدر حسرت زندگیشو میخوردیم خدایا برا عقدش پنج بار رنگ مو خداتومن زد که ببینه کدوم ب ...

هیییی خدایا شکرت خدا رحمتشون کنه انتخاب مرگ اونم خودکشی تصمیم وحشتناکیه که اراده میخواد اراده شم درد زیاده و نا امیدی 

این چیزها هروز داره واسه میلیون ها آدم رخ می ده و از دست ما هم کاری بر نمی یاد درسته آدم ناراحت می شه اما ناراحتی ما هم چیزی رو تغییر نمی ده غیر از این که به خودمون آسیب می زنیمواسه خودمون ارزش قایل باشیم در مورادی که می تونیم کمتر خودمون رو ناراحت کنیم 

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
این چیزها هروز داره واسه میلیون ها آدم رخ می ده و از دست ما هم کاری بر نمی یاد درسته آدم ناراحت می ش ...

واقعا بغضم گرفت حس کردم نفسم بالا نمیاد خیلی ناراحت شدم خیلی