2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون که دوستم اون بالا گفت گور بابای عشق . آدمیزاده دیگه . این نشد یکی دیگه . چرا باید آدم سرنوشتش رو عوض کنه ؟ اون بخاطر خودخواهیش میره و پشت سرشم نگا نمیکنه واسش دلی که شکسته مهم نیس و با بعدی خوشبخت میشه من چرا به پاش بسوزم و خودمو نقره داغ کنم ؟ خودزنی نکنیم 

هیچ  
همون که دوستم اون بالا گفت گور بابای عشق . آدمیزاده دیگه . این نشد یکی دیگه . چرا باید آدم سرنوشتش ر ...

نه 

من دوسش دارم و اونم خیلی دوسم داره

خانواده ی من مخالفن

نه  من دوسش دارم و اونم خیلی دوسم داره خانواده ی من مخالفن

مطمئن باش صلاحی که پدر واسه بچش در نظر گرفته سوای عقل یه چیز عجیبیه که نمیتونم توصیفش کنم . اگه پدرت میگه نه بگو چشم حتی اگه شاهزاده باشه . باباها عشقن .‌

هیچ  
خودت متاهلی  ؟

نه گلم جدا شدم . سر یسال . منم مثه تو عاشق شدم ولی بابام مخالفت کرد گفتیم چرا گفت نمیدونم فقط دلهره دارم . بخاطر من قبول کرد .اما اون حسش قوی بود . دل هیشکی قد بابا واسه دخترش پر پر نمیزنه . عاشقشم 

هیچ  
مطمئن باش صلاحی که پدر واسه بچش در نظر گرفته سوای عقل یه چیز عجیبیه که نمیتونم توصیفش کنم . اگه پدرت ...

من فقط اصرار کردم به پدرم که فقط و فقط ببینینش بعد بگید نه 

اما حاضر نشدن ببیننش فقط یکبار 

چون چهار سال پیش یه عقد کوتاه ناموفق داشته

به نطرت جدی و بی رودربایستی من درخواست غیر معقولی از خانوادم داشتم ؟ 

نه گلم جدا شدم . سر یسال . منم مثه تو عاشق شدم ولی بابام مخالفت کرد گفتیم چرا گفت نمیدونم فقط دلهره ...

چند سالته؟ ببخشید که میپرسم😔

دوست دارم که با یکی درد و دل کنم

کسیو ندارم