2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون که دوستم اون بالا گفت گور بابای عشق . آدمیزاده دیگه . این نشد یکی دیگه . چرا باید آدم سرنوشتش رو عوض کنه ؟ اون بخاطر خودخواهیش میره و پشت سرشم نگا نمیکنه واسش دلی که شکسته مهم نیس و با بعدی خوشبخت میشه من چرا به پاش بسوزم و خودمو نقره داغ کنم ؟ خودزنی نکنیم 

هیچ  
همون که دوستم اون بالا گفت گور بابای عشق . آدمیزاده دیگه . این نشد یکی دیگه . چرا باید آدم سرنوشتش ر ...

نه 

من دوسش دارم و اونم خیلی دوسم داره

خانواده ی من مخالفن

نه  من دوسش دارم و اونم خیلی دوسم داره خانواده ی من مخالفن

مطمئن باش صلاحی که پدر واسه بچش در نظر گرفته سوای عقل یه چیز عجیبیه که نمیتونم توصیفش کنم . اگه پدرت میگه نه بگو چشم حتی اگه شاهزاده باشه . باباها عشقن .‌

هیچ  
خودت متاهلی  ؟

نه گلم جدا شدم . سر یسال . منم مثه تو عاشق شدم ولی بابام مخالفت کرد گفتیم چرا گفت نمیدونم فقط دلهره دارم . بخاطر من قبول کرد .اما اون حسش قوی بود . دل هیشکی قد بابا واسه دخترش پر پر نمیزنه . عاشقشم 

هیچ  
مطمئن باش صلاحی که پدر واسه بچش در نظر گرفته سوای عقل یه چیز عجیبیه که نمیتونم توصیفش کنم . اگه پدرت ...

من فقط اصرار کردم به پدرم که فقط و فقط ببینینش بعد بگید نه 

اما حاضر نشدن ببیننش فقط یکبار 

چون چهار سال پیش یه عقد کوتاه ناموفق داشته

به نطرت جدی و بی رودربایستی من درخواست غیر معقولی از خانوادم داشتم ؟ 

نه گلم جدا شدم . سر یسال . منم مثه تو عاشق شدم ولی بابام مخالفت کرد گفتیم چرا گفت نمیدونم فقط دلهره ...

چند سالته؟ ببخشید که میپرسم😔

دوست دارم که با یکی درد و دل کنم

کسیو ندارم