سلام خانوما من هفته ۱۹ بارداریم و سرکلاژ شدم چون طول سرویکسم ۳۰ بود الان سوالم اینه که آیا نزدیکی خطر داره یا نه؟ بخدا هربار میرم پیش دکترم شوهرم میگه ازش بپرس ولی اصلا روم نمیشه از یه طرفم هم خودم هم شوهرم خیلی گرمیم ینی واقعا رابطه ضرر داره؟ اونایی که سرکلاژ شدن چکار میکنن بیان راهنمایی کنن لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
نه نمی پرسم فقط ارگاسم برا زنی که سرکلاژ شده خطر داره ارگاسم بدون دخول
ارگاسم ضرره رحم تحریک میشه من چند هفته بیمارستان خوابیدم تا بچم ب ۳۶ هفته رسید دنیا اومد با امپول ریه هاش تشکیل شد،عجله داشت شیطنت زناشویی باعث چندین بار بستری شدنم شده بود من ارزو داشتم بچم دنیا بیاد توو ۳۳ هفته اونقدر داشتم منفجر میشدم از چاقی و درد گوشه رانم
من سرکلاژ نکردم دکترم گفت نزاری بهتره احتمال پارگی زیاد میشه نزاشتم ولی استراحت کامل داشتم و کمربند بارداری میبستم و پاهامم بیشتر وقتا بالا بود که فشار ازرو دهانه رحمم برداشته بشه