2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 2475 بازدید | 112 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظور دکتر از استراحت مطلق تو اون مواردم هست 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
اره ضرر داره من کل ۴۰ هفته نداشتم هفته اخر بخاطر زایمان راحت داشتم ۴۱ هفته زایمان کردم منم استراحت م ...

منم آمپول پرولوتون برام نوشته به علاوه سرکلاژ

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
آره عزیزم 

شرمندتم خانومی

بنا ب دلایلی نمیتونم از حسام بگم عزیزم

دیگه  تو تاپکایی ک تگم میکننم حدس نمیزنم

یه ماجرایی پیش اومدواسم ک با خودم عهد کردم دیگه نگم

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
نه نمی پرسم فقط ارگاسم برا زنی که سرکلاژ شده خطر داره ارگاسم بدون دخول

ارگاسم ضرره رحم تحریک میشه من چند هفته بیمارستان خوابیدم تا بچم ب ۳۶ هفته رسید دنیا اومد با امپول ریه هاش تشکیل شد،عجله داشت شیطنت زناشویی باعث چندین بار بستری شدنم شده بود من ارزو داشتم بچم دنیا بیاد توو ۳۳ هفته اونقدر داشتم منفجر میشدم از چاقی و درد گوشه رانم 

شرمندتم خانومی بنا ب دلایلی نمیتونم از حسام بگم عزیزم دیگه  تو تاپکایی ک تگم میکننم حدس نمیزن ...

عزیزم من خودم ازتون میخوام هیچ اشکالی نداره از دید من ماجراشو هم برام تعریف کردید حالا لطف کنید حس تون رو برای منم بگید مرسی خانومی

منم آمپول پرولوتون برام نوشته به علاوه سرکلاژ

من سرکلاژ نکردم دکترم گفت نزاری بهتره احتمال پارگی زیاد میشه نزاشتم ولی استراحت کامل داشتم و کمربند بارداری میبستم و پاهامم بیشتر وقتا بالا بود که فشار ازرو دهانه رحمم برداشته بشه

من سرکلاژ نکردم دکترم گفت نزاری بهتره احتمال پارگی زیاد میشه نزاشتم ولی استراحت کامل داشتم و کمربند ...

خب به پشت میخابیدی پاهاتو بالا میگرفتی؟ آخه میگن به پشت خابیدن ضرر داره من اکثرا به پهلو میخابم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد