2777
2789
عنوان

این یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 34 پست
منکه به هرحال جدامیشم. اینی هم که زنگ زد یه زن میانسال بود فوق العاده عصبی

خب عزیزم یکیو پیدا کردن که  بهت زنگ بزنه مثلا مامان پسرس

میخوان بی آبروت کنن

دیگ جواب تلفوناشونو نده و از شماره ای که زنگ زده به عنوان مزاحم تلفنی شکایت کن 

به نفعته

حالا شایدم اشتباه گرفتن این دفعه زنگ زد بگو با کی کار داری اسمم چیه؟ ولی اگه بازم بهت زنگ زدن برو د ...

اسممو میدونه چون شمارمو زده تو تلگرام... بعد هم میگفت عکستو ذخیره کردم. گفتم خب بکن به درک

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم یکیو پیدا کردن که  بهت زنگ بزنه مثلا مامان پسرس میخوان بی آبروت کنن دیگ جواب تلفوناش ...

آره باید اینکارو بکنم

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
نه مهرو ک در هر صورت باید بده شاید بخواد اینجوری اذیتت کنه ک خودت از خیر مهریه بگدری 😩😩😩😩

من حتی هنوز به خانوادم نگفتم دارم جدا میشم حتما میخواد آبرومو ببره بگه مقصر من بودم