2777
2789
عنوان

این یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 34 پست
عزیزم مهریه رو زن خیانت هم کنه مرد باید بده با هیچی نمیتونه از بین بره مگر اینکه خود زن ببخشه

پس برای چی باید با آبروی من بازی کنه؟ 

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
آخه یعنی چرا اینکارو کرده

نمیدونم والا

شاید چون خونه رو ترک کردی میخواد عدم تمکین بزنه و آتو بگیره ازت بگه از خونه رفته با یه پسره دیگه ریخته رو هم! 

الله و اعلم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داره واست پاپوش درست میکنه 😲😲😲😲

که چی بشه؟ فقط آبرومو ببره؟ یا مهر نده

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
پس برای چی باید با آبروی من بازی کنه؟ 

بالاتر گفتم ولی بازم نمیدونم🤷‍♀️

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
میخوان بی ابروت کنن بترسی کار دخترس شاید میخواد کاری کنه شوهرت طلاقت بده یا اینکه مثلا ساکت بشی از ...

منکه به هرحال جدامیشم. اینی هم که زنگ زد یه زن میانسال بود فوق العاده عصبی

عزیزم ممکنه شوهرت باگوشیت به کسی پیام داده باشه برات پاپوش درست کرده باشن.که بگن کرم از تو هم بوده؛اگه اینکارو کردن هم شکایت کن.چون دیگه هرروز که شوهرت نتونسته پیام بده نهایت یکی دوبار داده.پلیس فتامیفهمه

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
وای خدا معلومه ازطرف همون دوست دختره هستش.میخواد آبروتو ببره.شایدم از طرف شوهرت باشه بخواد بترسوندت ...

اینجوری میتونه مهریه نده؟ چجوری میخوان ثابت کنن

منم همین فکرو میکنم از اون شماره شکایت کن‌ بابت مزاحمت گوشیت یا خطت دست شوهرت نیفتاده؟

چجوری میتونم شکایت کنم؟ نه اصلا دست شوهرم نبوده

نمیدونم والا شاید چون خونه رو ترک کردی میخواد عدم تمکین بزنه و آتو بگیره ازت بگه از خونه رفته با یه ...

خونه رو ترک نکردم 

که چی بشه؟ فقط آبرومو ببره؟ یا مهر نده

آبروت میره اینجوری جلوی در وهمسایه.

اگه میتونی برو پلیس فتا بهشون بگو راجع به مزاحمت.به شوهرتم و هیچکس اعتمادنکن و بهشون نگو که به پلیس گفتی.لطفا حرفمو گوش کن بزار پیدا کنن مزاحمو 

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
چجوری میتونم شکایت کنم؟ نه اصلا دست شوهرم نبوده

حالا شایدم اشتباه گرفتن این دفعه زنگ زد بگو با کی کار داری اسمم چیه؟

ولی اگه بازم بهت زنگ زدن برو دادگاه ب جرم مزاحم تلفنی ازش شکایت کن و همه چیزایی هم ک میگه بگو پدرشو در میارن

عزیزم ممکنه شوهرت باگوشیت به کسی پیام داده باشه برات پاپوش درست کرده باشن.که بگن کرم از تو هم بوده؛ا ...

شوهرم شب میاد صبح میره منم گوشیم از کنارم تکون نخورده چجوری آخه اس داده

اینجوری میتونه مهریه نده؟ چجوری میخوان ثابت کنن

نه ربطی به مهریه نداره.فقط اینجوری به همه میگه که هردو تون ببخشید هرز پریدین و فقط کاراون نبوده

آبروت میره اینجوری جلوی در وهمسایه. اگه میتونی برو پلیس فتا بهشون بگو راجع به مزاحمت.به شوهرتم و هی ...

خیلی استرس دارم اش نخورده و دهن سوخته