2777
2789
عنوان

از چشم افتادن

3724 بازدید | 28 پست

سلام دوستان کسی  تا حالا فکر کرده که از چشم دیگران  افتاده راستش من بخاطر یه سری بگو مگو هایی که با خانواده همسرم داشتم که البته بدون هیچ دروغی باید بگم 80 درصد اونا مقصر بودن احساس میکنم از چشمشون افتادم البته گاهی احساس میکنم از چشم همه افتادم کل فامیل من در واقع ی عادت بد دارم اونم اینه که میخوام همه رو راضی نگه دارم ولی خب اینم امکان نداره من شرایطم جوری اگه بخوام دیگران راضی نگه دارم در واقع همسرم نارازی میشه و رابطم باهاش خراب میشه. در واقع ازتون میخوام کمکم کنین  

من چجوری بخودم بفهمونم که لازم نیس مورد تاعیددیگران باشم. 

امید وارم منظورمو رسونده باشم 

شاید بنظر بعضیاتون چیز مسغره ایی بیاد ولی  عین خوره افتاده بجونم و داره رحمو میخوره😢‌‌‌

کمک کنين

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه سعی ون خودتو بیشتر از همه بعدم شوهرتو دوست داشته باشی دیگه تمومه. من اصلا فکر بقیه واسم‌مهم‌نیست واقعا

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

منم ناراحتم.حس میکنم کسی دوسم نداره.امامن مثلا تو فامیل نه حرف میبرم بیارم.نه دروغی نه توهینی.حتی تو شوخی مثلا بهشون نمیگم.بیشعور میگم.بزرگترن اما.اونا میگن.سعی کردم بخندم باهاشون اما کسیو مسخره نکنم.توهین نکنم و....اما میبینم بقیه که بهم توشوخی توهین میکنن حرف میبرن میارن و.....باهم صمیمی ترن.یا جاهای دیگه مثل سرکار و... این واقعا ناراحتم میکنه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

عزیزم مهم خودت و همسرت و آرامش خودت و همسرت مهم نه دیگران. فقط به دیگران مخصوصا پدرشوهر و مادر شوهر احترام بذار دیگه چه انتظاری باید داشته باشن به زندگی خودت برس همه خودشون هزارتا مشکل دارن

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

عزیزم باید خودت به خودت کمک کنی...خودت از خودت راضی باشی کافیه، بعد همسر بعدم پدر و مادرت و تاماااااام! 

ی مدت نسبت به همه بی اهمیت باش بهشون فکر نکن میخوام راضی باشن  ازت  میخوان نباشن مگه چه اتفاقی قراره بیفته؟؟؟ ی مدت بیخیال باش پیگیرشون نباش در حد ی عروس معمولی و مودب! اونوقته که میبینی میان سمتت!

متاسفانه من خودمم این اخلاق رو دارم اما دارم روش کار میکنم😊

اشتباه محضه چون به اطرافیانت این اجازرو میدی هم همیییشه ازت متوقع باشن همازت رفتارایی که دلشون میخوادو بخوان.اطراف من پرهه ازین ادما هرچی ام بشون محل نمیدم و نمیذارم منو اونجوری که دوست دارن رفتار کنم راحتترم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
گور بابای بقیه. از چشمشان نیافتاده بودی چه گلی به سرت می زدن که الان نمی زنن؟

صد تا لایک

ولی خودمم سعی دارم همه رو راضی نگه دارم گاهی اذیت میشم چن باری بیخیال راضی نگه داشتن شدم واقعا حال آدم خیلی خوب میشه اونجوری.