2777
2789
عنوان

باکره بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 39706 بازدید | 85 پست
بله  ولی تامپون باعثش نمیشه اینو کاملا مطمئن هستم خر که نیستیم عزیزم من خودم مجرد که بودم بار ...

من به شما توهین نکردم

نمیدونم این یه سرچ نتیه مقاله چیه ولی از اساس اشتباهه

چون که هر هایمنی کشیده نمیشه دوستم صرفا هایمن ارتجاعی کشیده میشه و بعد از ورود شی یا دخولم مشخصه چون کشیده شده حالت اولیه رو نداره،

هایمنم کاملامیشه گفت  ابتدای واژن رو گرفته 

اطلاعات درستش اینیه که گفتم من صرفا قصدم کمکه کسی دوست داره استفاده میکنه دوستم نداره به اطلاعات نتی و غلط خودش اکتفا میکنه(این گناهه ک تا وقتی از چیزی مطمئن نیستین تو سایت بگین شاید ی عده رو حساب حرف شما اینکارو انجام بدن،و ضرر کنن)

و اینکه شما استفاده کردین و باکره بودین!!!

موفق باشین💚

یه هفته میمونه؟؟؟ عفونت نمیاره؟؟؟؟ 

ن عزیزم دوستمون اشتباه گفت

بسته به میزان خونریزیت دیگه هر هشت ساعت عوض کن 

یا اگر کسی خیلی زیاد خونریزی داره هر پنج ساعت هر سه ساعت بسته به خونریزی که داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به شما توهین نکردم نمیدونم این یه سرچ نتیه مقاله چیه ولی از اساس اشتباهه چون که هر هایمنی کش ...

شمام از اونایی هستی که دوست داری یک باور غلط رو نشر بدی و یک بهانه جدید به بهانه های برخی از دخترا اضافه کنی

من و خیلی از دوستانم و دخترای اقوامم همه توی دوران مجردی تامپون استفاده میکردیم و هیچ کدوم بکارتمون آسیبی ندید

اصلا فرض کنید به مقاله های نت کاری نداریم

چیزی که دیدم با چشمای خودم رو قبول کنم یا حرف شما رو؟؟؟؟😐 

اگر کسی بیاد به من بگه با تامپون بکارتم پاره شد من میزنم توی دهنش نه بخاطر بکارت از دست رفته اش چون هیچ ارتباطی به من نداره ماله خودش بوده میتونه هر بلایی سرش بیاره

اما خوشم نمیاد کسی به شعورم و سوادم و معلوماتم توهین کنه و فکر کنه از پشت کوه اومدم

.Pain🔥you made me a believer

ن عزیزم دوستمون اشتباه گفت بسته به میزان خونریزیت دیگه هر هشت ساعت عوض کن  یا اگر کسی خیلی زی ...

وای یه لحظه تصور کردم یه هفته مونده رو دربیاری🤢🤢🤢🤢 

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

حالا اصلا به هر دلیلی پاره شده باشه

اون پرده هیچیو نشون نمیده

چه بسا که حتی خود اونی ک دنبال پرده بکارته با صد نفر بوده تا حالا به همین سادگی بعد به خاطر سالم نبودن پرده که به خاطر هر چیزی ممکنه باشه بخواد به شما انگ بزنه که هرزه ای و فلان

برا خیلیا دیگه مهم نیس به دوستتم بگو با هر کی اشنا شد خیلی منطقی بش بگه به این دلیل بکارتمو از دست دادم

اونی که بره تقریبا میشه گفت بهتر که رفت 

ده سال اون تو میمونه؟؟؟؟؟😮😮😮

نه دیگه اسمش مشخصه کاپ یعنی فنجان.....و این به این معنیه که حتما بافت سیلیکونی و نرمی داره و قابل استفادس تا مدتها...این یعنی مثله فنجون پر که میشه باید کاپ رو دربیارن و خالی کنن کاسه خونو و باز دوباره جاساز کنن😁

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
شمام از اونایی هستی که دوست داری یک باور غلط رو نشر بدی و یک بهانه جدید به بهانه های برخی از دخترا ا ...

من نه به شعور شما و نه به معلومات شما توهین نکردم

و نه گفتم از پشت کوه اومدین

خودتونو کنترل کنید 😊

دوست داشتی قبول کن نداشتی ام قبول نکن رو حرفای غلطتت بمون ولی خواهشا واسه خودت نگهشون دار نذار کسی به اشتباه بیفته

شما و دخترای فامیل شاید هایمنتون ارتجاعیه که اینم دلیلی نمیشه به هر حال پرده ی ارتجاعی ام کش میاد ولی پاره نمیشه و صد درصد مشخصه چیزی وارد شده

عزیزم من کلی درس نخوندم یکی بهم بگه بهونه اضافه نکن و این حرفاااا

موفق باشین و پیروز💚

🤮🤮🤮

😂😂😂😂

من میذارم و هر بار میرم دستشویی عوض میکنم

چه روزی 50 بار برم چه 5 بار

البته وقتایی که پریودم حتی اگر دستشویی نداشته باشم  میرم پد یا تامپونم رو عوض میکنم

بیشتر از 1 ساعت که بمونه چندش ناک میشه

.Pain🔥you made me a believer

خب اخه یه هفته میشه منبع کلی عفونت و مشکل و بوی بد و...!!!

عزیزم شما اگه خونریزیت معمولیه هر هشت ساعت عوض کن

بله بهش گفتم چرا استفاده کردی برای خانم ها نیست چون پریود بوده متوجه خونریزی نشده بهش ک گفتم رفت دکت ...

اتفاقا برایه خانوماست برایه دختران ریسک داره...ببخشید میدونم جاب جا گفتی😂گفتم یکم حال و هواتو عوضکنم

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
خب اخه یه هفته میشه منبع کلی عفونت و مشکل و بوی بد و...!!! عزیزم شما اگه خونریزیت معمولیه هر هشت ...

ممنون عزیزم، من فکرنکنم بتونم استفاده کنم، حالم بد شد اصلا، صحنه های ناجوری اومد جلوی چشمام😑

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
پرده بکارت رو ورزش از بین نمیبره پرده فقط در صورت دخول و ورود جسم به داخل پاره میشه  از نظر پ ...

چرالم برایه یه عده پرده بکارت دقیقا مزدیک به دهانه واژنه که به راحتی قابل مشاهدس و معمولا دخترانیکه کاراته و ..اینا پردشون پاره میشه....ولی خوب با نامه پزشک این موضوع حلمیشه

پرده بکارت رو ورزش از بین نمیبره پرده فقط در صورت دخول و ورود جسم به داخل پاره میشه  از نظر پ ...

چرا گلم برایه یه عده پرده بکارت دقیقا مزدیک به دهانه واژنه که به راحتی قابل مشاهدس و معمولا دخترانیکه کاراته و ..اینا پردشون پاره میشه....ولی خوب با نامه پزشک این موضوع حلمیشه