2777
2789
عنوان

باکره بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 39701 بازدید | 85 پست
چرالم برایه یه عده پرده بکارت دقیقا مزدیک به دهانه واژنه که به راحتی قابل مشاهدس و معمولا دخترانیکه ...

پرده درصورت ورود شی به طورمستقیم و یا دخول پاره میشه

از نظر پزشکی قانونی ام فقط این تعریفه

حالا من دیگه نمیدونم ممکنه پا مستقیم بره !!!!؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمام از اونایی هستی که دوست داری یک باور غلط رو نشر بدی و یک بهانه جدید به بهانه های برخی از دخترا ا ...

عزیزم پرده بکارت از هر کسی یه جوره از یکی فقط یه غشایه نخی از وسط کشیده شده...از یکی کاملا گرده و چیزی توش بره فقط کمی گشادترمیشه اما به قول سما پاره نمیشه...اما از یه عده هم گرده و با سوراخ هایه ریز که مثل نخ میمونه وصل شدنشون..اره این عده به محض وارد شدن چیزی اون نخ چور درمرکز غشا و واژن قرار داره خوب کنده میشه..دیدی که نوشته موجب پارگی نمیشه اما موجب کشیدگی و باقیه چیزا میشه..و یکی مثل شما حتما جنس پردتون سفت بوده و خونریزیه زیادی داشتین..اما یه عده هم هستن که فقط در حد بال مگش خون میبینن موقع برداشتن پرده...و این عده فکرشو بکنید با وجود استفاده از تامپون قطعا دیگه همون یه ذره خونم شاید نبینن... و اینکه  همون حالت کشیدگی هم باز دکتر تشخیص میده که چیزی داخلشده ولی پاره نشده..

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
پرده درصورت ورود شی به طورمستقیم و یا دخول پاره میشه از نظر پزشکی قانونی ام فقط این تعریفه حالا من ...

اره عزیزم معمولا تو تکواندو این اتفاق رو دیدم  بخصوص برایه دوست خودم که موقع تمرین نوک شصت پایه استادش باعث خونریزی و پارگیه بکارت شده بود و خوده استادش براش نامه نوشت و دکتر رفتن و گواهی سلامت براش درست کردن و از دکتر گرفتن که موقع ازدواج اتفاقی براش پیش نیاد...ولی باقیه رو نمیدونم به قول شما اما همونا رو هم شنیدم که باعث پارگیه یه عده از بکارت هایه خاص میشن...

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
اره عزیزم معمولا تو تکواندو این اتفاق رو دیدم  بخصوص برایه دوست خودم که موقع تمرین نوک شصت پایه ...

میگم دوستم فقط در صوردت دخول و ورود مستقیم شی دیگه هیچ چیز دیگه ای باعث پارگی نمیشه

نمیدونم ممکنه انگشت... !!!

موفق باشید💚

حالا اصلا به هر دلیلی پاره شده باشه اون پرده هیچیو نشون نمیده چه بسا که حتی خود اونی ک دنبال پرده ...

خوب میدونی این باز اونو چقدر تو دام گرگ صفتان میندازه...اگه ی پسر بدونه که اون پرده نداره خاسته هوی ناجور میکنه و میگه توکه حالا نداری توکه  اول و اخرش مال خودمه..و فلان...خودشم ممکنه پاش بلغزه و گول بخوره...تو این جامعه باید هرچیزی رو از راه قانونیش عملکرد اونم دلیل به توضیح نداره باید بره یه گواهی سلامت بگیره و موقع خاستگاری هم گواهی داشته باشه دهنشون بسته میشن

میگم دوستم فقط در صوردت دخول و ورود مستقیم شی دیگه هیچ چیز دیگه ای باعث پارگی نمیشه نمیدونم ممکنه ا ...

اره دیگه منم همینطور شنیدم ولی خوب این دوستمم نوک انگشت شصت پا باعث پارگی شده بود...که دوستم دو ماه بود میرفت که منم قرار بود برم که وقتی واسه دختر همسایه مون این اتفاق افتاده دیگه منو مامانم نذاشت برم.. که این قضیه ماله پانزده سال پیشه البته شایدم بیشتر...ولی دیگه باقیه رو به قول شما فقط جسم ...اما خوب پرده بکارت دقیقا در  دهانه رحمه از ی عده و قشنگ با چشم دیده میشه میگن برایه این عده به راحتی قابل پاره شدنه با ورزشه... به راحتی ولی از بعضیا انگار دورتره....که با معاینه پزشک دیده میشه...ولی به قول شما این دوستمون هرچند شاید خوش شانس بوده و باعث پارگی نشده اما ممکنه یکی نوع پردش متفاوت تر باشه ....که تو پست قبلیم برایه ایشونم توضیح دادم..شماهم موفق باشید..ـ