دوستان بنظرتون باکره بودن چقدر اهمیت داره دوستم نادونسته از تامپون استفاده کرده و پرده بکارتش رو از دست داده خیلی ناراحته من بهش گفتم ک تو هنوزم پاک و باکره هستی چون رابطه جنسی که نداشتی تازه نادونسته این اتفاق افتاده و اصلا برات مهم نباشه بنظر شما یک دختر ک رابطه جنسی تا حالا نداشته و به هر دلیلی غیر از خودارضایی و همینجوری حالا نادونسته این اتفاق براش افتاده باکره محسوب بنظرتون هنوز هم فرهنگ اینکه دختر باید بکارت داشته باشه هست؟؟؟
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
یعنی انقد نادون بوده که نمیدونسته وارد کردن هرچیزی داخل واژن مشکل ایجاد میکنه با این عقلش تامپون رو از کجا بلد بوده😑
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
تاپون اخه چندان قطری نداره فکر کنم پردش اسیب دیده پاره کامل نشده بره دکتر زنان معاینه کنه
وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن