2821
2789
عنوان

عقد

170 بازدید | 13 پست

بچه ها من برج 3 عقد کردم ولی اصلا دوس ندارم برم خونشون خالم هستا باهاشون بد نیستم ولی هر وقت میرم با اصرار و التماس چکار کنم جز اتاق خودم اصلا دوس ندارم جای باشم چه کنم 😫😫😫نامزدمم ناراحت میشه میگه تو نمیای نمی دونم چطور بهش بگم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست ❤️💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینجوری بودی چرا شوهر کردی؟؟ شوهرت ک نمیتونه بیاد جهازتو توی اتاق خوابت بچینه.. اینجوری بودی نباید شوهر میکردی.. یه روز دو روز نیس ک.. دلیلتم قانع کننده نیس.. تو وابسته خانوادتی و دوری‌شون برات سخته عزیزم.. خودتو گول نزن

خب اینجوری بودی چرا شوهر کردی؟؟ شوهرت ک نمیتونه بیاد جهازتو توی اتاق خوابت بچینه.. اینجوری بودی نبای ...

خب اونم باهاش تنها باشم مشکلی ندارم ولی خب با خونواده خالم راحت نیستم سختمه اذیت میشم اصلا جای دوس ندارم برم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست ❤️💙
خب اونم باهاش تنها باشم مشکلی ندارم ولی خب با خونواده خالم راحت نیستم سختمه اذیت میشم اصلا جای دوس ن ...

باید عزیز با این مشکلت یه جوری کنار بیای.. چون مشکل ساز میشه توی زندگی زناشویی