2777
2789

عشقولیا آهنگ شادازاونایی که بشنوی محاله نرقصی چنتااسم اهنگ وخواننده یایه تیکه ازاهنگوبگین لطفا،تولدنوه خالمه اهنگاروسپردن به من میشه کمکم کنین؟؟؟؟؟

گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مربی دنسم...با آهنگ غمگینم میرقصم..😂😆

حالالطف کنیدچنتاشادشوبه ماهم معرفی کنید😅

گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
ایام  فاطمیه تولدمیگیرین به کنارولی میرقصین واقعا؟؟

۲۶دی هست تولد

چقدر برای قضاوت عجولید

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

بعدشم من ۱روزبیشترعذانگنه نمیدارم،اگه بخوام واسه همه ی ائمه عذانگهدارم که الان بایدتوتیمارستان باشم

۲۶دی هست تولد

خب ایام فاطمیه هست دیگه فامیل ماتولدبچش میفتادایام فاطمیه نگه میداشت بعدایام میگرفت حالابازرقص اینانباشه اون فرق داره شایدحواسشون نیست

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
خب ایام فاطمیه هست دیگه فامیل ماتولدبچش میفتادایام فاطمیه نگه میداشت بعدایام میگرفت حالابازرقص اینان ...

شماتولدگرفتنی میرین میشینین مامامجسمانه بازی میکنید؟!

من بجای شما بودم جوار نمیدادم که بفهمن عقاید خودشون رو توو حلقوم بقیه حق ندارن کنن

😅😅😅😅😅😅خونسردی خودتوحفظ کن 🎈

شماتولدگرفتنی میرین میشینین مامامجسمانه بازی میکنید؟!

نه عزیزم دعوانکن گفتم بعدایام میگیرن خاستم یادآوری کنم زورتون که نکردم خدانکرده شما برقصین

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا