زهرا۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 362 عنوان عزیزایی که اهل رقص وآهنگ شادهستن لطفا 126 بازدید | 18 پست عشقولیا آهنگ شادازاونایی که بشنوی محاله نرقصی چنتااسم اهنگ وخواننده یایه تیکه ازاهنگوبگین لطفا،تولدنوه خالمه اهنگاروسپردن به من میشه کمکم کنین؟؟؟؟؟ گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤ 1398/10/20 | 22:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
6یسنا6 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 5514 من مربی دنسم...با آهنگ غمگینم میرقصم..😂😆 لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️
پارمیس۱۳۷۸ عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 7717 ایام فاطمیه تولدمیگیرین به کنارولی میرقصین واقعا؟؟ حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
زهرا۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 362 من مربی دنسم...با آهنگ غمگینم میرقصم..😂😆 حالالطف کنیدچنتاشادشوبه ماهم معرفی کنید😅 گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
زهرا۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 362 ایام فاطمیه تولدمیگیرین به کنارولی میرقصین واقعا؟؟ ۲۶دی هست تولد گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
پرسپولیسیم عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 4340 ایام فاطمیه تولدمیگیرین به کنارولی میرقصین واقعا؟؟ چقدر برای قضاوت عجولید ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
زهرا۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 362 ایام فاطمیه تولدمیگیرین به کنارولی میرقصین واقعا؟؟ بعدشم من ۱روزبیشترعذانگنه نمیدارم،اگه بخوام واسه همه ی ائمه عذانگهدارم که الان بایدتوتیمارستان باشم گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
1990nasrin عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 1326 ایام فاطمیه تولدمیگیرین به کنارولی میرقصین واقعا؟؟ به ما چه.مگه نه؟ الهی به امید تو...
پارمیس۱۳۷۸ عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 7717 ۲۶دی هست تولد خب ایام فاطمیه هست دیگه فامیل ماتولدبچش میفتادایام فاطمیه نگه میداشت بعدایام میگرفت حالابازرقص اینانباشه اون فرق داره شایدحواسشون نیست حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
پارمیس۱۳۷۸ عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 7717 به ما چه.مگه نه؟ گفتم شایدحواسشون نیس یادآوری کنم حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
زهرا۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 362 خب ایام فاطمیه هست دیگه فامیل ماتولدبچش میفتادایام فاطمیه نگه میداشت بعدایام میگرفت حالابازرقص اینان ... شماتولدگرفتنی میرین میشینین مامامجسمانه بازی میکنید؟! گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
زهرا۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 362 من بجای شما بودم جوار نمیدادم که بفهمن عقاید خودشون رو توو حلقوم بقیه حق ندارن کنن 😅😅😅😅😅😅خونسردی خودتوحفظ کن 🎈 گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
پارمیس۱۳۷۸ عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 7717 شماتولدگرفتنی میرین میشینین مامامجسمانه بازی میکنید؟! نه عزیزم دعوانکن گفتم بعدایام میگیرن خاستم یادآوری کنم زورتون که نکردم خدانکرده شما برقصین حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا