2777
2789
عنوان

گذشته همسر

516 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها.شما از گذشته شوهرتون ازش میپرسین؟!

چند روز پیش از همسرم راجبه خواستگاری هایی که رفته پرسیدم گفت هیچ جا نرفتم من باورم نشد و اصرار کردم که بگه و وانمود کردم که الکی میدونم رفته خواستگاری... از لابلای حرفاش فهمیدم که یه جا رفته و اون گفت دوست نداشتم بهت بگم چون اصلا وقتی رفتم اونجا خواستگاری فهمیدم اونا وصله ما نیستن اما هرررچی اصرار کردم هیچی توضیح نداد

بعد هم ناراحت شد و گفت همه صدجا میرن خواستگاری اصلا به تو چه ربطی داره شاید من قبلا یکی رو صیغه کرده باشم باید همه چیزو بهت بگم؟!

اعصابم از دستش خورده...میدونم صیغه و این حرفا نبوده اما من از پنهون کاری متنفرم نمیتونم هضمش کنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال دردسر نگرد

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

خب طرفت فکر میکنه داره با مفتش ازدواج میکنه نیومده سیم جینش کردی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

خوب به هر حال گذشته اش تو زندگی تاثیر میذاره ولی نه در حد یه خواستگاری که اگر خواستگاری بوده فقط زیاد سوال نکن راجع بهش الان هم که ازدواج کردین تموم شده دیگه فایده نداره این بحث ها

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من ک تا حدودی خبر دارم دیگه هم نمی رسم چه فایده داره دچنستنم غیر اینکه خودم اذیت بشم 

اینم می‌دونم قبلا یه دختر رو میخواسته ک رفتن دیدن بهم نمیخورن 

ولی خب برام مهم نیست 

بنظرم زیادی بهش گیر دادی اصلا هزارتا خواستگار بره مهم اینه تورو انتخاب کرده درضمن خودت میگی گذشته...

فکر کردن به گذشته هم زندگیتو هم خودتو نابود میکنه به خودت استرس نده نه اعصاب خودتو نه همسرتو خراب نکن شاد باشین از اینده حرف بزنین

نه نمیپرسم ازش گذشته هرکسی مال خودشه و‌گذشته خوب نیست کنجکاوی زیاد کرد و اصرار کرد حتما حتما از گذشتش بگه 

چون نامزدم فامیلمونه میدونستم دو سالی با کسی بوده همین بیشتر ازش نخواستم بدونم  

شما خودتونم اگه از گذشتتون میپرسید راستشو میگفتین؟؟؟

أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا ﴿٤٣﴾ أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ ۚ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ ۖ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٤٤﴾                               آیا دیدی کسی را که هوای نفسش را معبود خود برگزیده است؟! آیا تو می‌توانی او را هدایت کنی (یا به دفاع از او برخیزی)؟! آیا گمان می‌بری بیشتر آنان می‌شنوند یا می‌فهمند؟! آنان فقط همچون چهارپایانند، بلکه گمراهترند! (فرقان/43و44)