2777
2789
عنوان

گذشته همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 38 پست

منم گذشته برام خیلی خیلی مهمه برخلاف خیلیا 

حتی برام مهم بود که خواستگاری هم نرفته باشه چه برسهذدوست دخترو معشوقه و...

ولی من یکم زیادی افراطیم ،بنظرم خواستگاری رفته خیلی اذیتش نکن ممکنه برای خیلیا پیش بیاد خوب 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یکی داستان کرم و خاک و بیل رو بگه من حال ندارم 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خودتونم اگه از گذشتتون میپرسید راستشو میگفتین؟؟؟

اره ،چرا که نه ؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

كنكاش گذشته اصلا كار درستي نيست اونم در حد اينكه خواستگاري كي رفتي كه با عرض معذرت خيلي بچگونه س !!!!!! خب همه ي مام قبل از ازدواجمون حتي اگه دوست پسر نداشتيم ته دلمون يكي رو دوست داشتيم عاشقش بوديم بهش فكر ميكرديم يا ممكنه يه خواستگارم برامون اومده باشه قلبا دوست داشتيم حواب مثبت بديم اونا پيگيري نكردن و كنسل شده خوبه همسرمون هم دنبال اين موارد بگرده ؟؟ ناراحت نميشيم ؟؟ بهش انگ نميزنيم كه فلانه و بهمانه؟!!!!!

این نیز بگذرد
اره ،چرا که نه ؟

امیدوارم همینطور باشه 👍

أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا ﴿٤٣﴾ أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ ۚ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ ۖ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٤٤﴾                               آیا دیدی کسی را که هوای نفسش را معبود خود برگزیده است؟! آیا تو می‌توانی او را هدایت کنی (یا به دفاع از او برخیزی)؟! آیا گمان می‌بری بیشتر آنان می‌شنوند یا می‌فهمند؟! آنان فقط همچون چهارپایانند، بلکه گمراهترند! (فرقان/43و44)
اشتباهم این بود که قبل ازدواج و اوایل کامل پرس و جو نکردم و حالا با کوچک ترین چیز حساس میشم‌ و البته ...

خوب میکنه، گذشتش مال خودشه، طبیعیه پسر تو سن ازدواج رابطه داشته باشه عاشق شده باشه و... کب گفته ما باید عشق اول یه آدم باشیم؟ اگه اینجوری بود همه تو همون خواستگاری و عاشق شدن اول بهم میرسیدن

منم که میبینی شوهرم قبلا عقد کرده، ولی چیز زیادی ازش نپرسبدم چون بهم ربطی نداره، بعدشم اذیت میشه وقتی یاد خاطرانش میفته

به نظرم خیلی خودخواهیه آدم بخواد گذشته و آینده یه نفر رو فقططط برا خودش بخواد

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
امیدوارم همینطور باشه 👍

همینطوره خداراشکر  

همه چیز رو میدونن الحمدلله چیز مگویی نداشتم ،خواستگارامم خیلیاشونو میشناسن 

منم گذشته برام خیلی خیلی مهمه برخلاف خیلیا  حتی برام مهم بود که خواستگاری هم نرفته باشه چه برس ...

تودیگه خیلی حساسی بی خیال،منوچی میگی عشقش فامیلش بوده تورفت وآمدفامیلی همدیگه رومیبینن سلام واحوالپرسی می کنن میخوام دوتاشونوجربدم😂😂😂😂

همینطوره خداراشکر    همه چیز رو میدونن الحمدلله چیز مگویی نداشتم ،خواستگارامم خیلیاشونو م ...

خدا رو شکر

أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا ﴿٤٣﴾ أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ ۚ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ ۖ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٤٤﴾                               آیا دیدی کسی را که هوای نفسش را معبود خود برگزیده است؟! آیا تو می‌توانی او را هدایت کنی (یا به دفاع از او برخیزی)؟! آیا گمان می‌بری بیشتر آنان می‌شنوند یا می‌فهمند؟! آنان فقط همچون چهارپایانند، بلکه گمراهترند! (فرقان/43و44)
مشکل من خواستگاری رفتنش نیست... این که طبیعیه همه دارن مسئله من پنهون کاریشه که حتی تو جلسه خواستگار ...

بنظر من نخواسته ذهن شمارو درگیر کنه

وگرنه که کار خلافی نکرده که بهش میگی پنهون کاری 

بنظر من ملاحظه کاری کرده بیشتر بخاطر خودت 

كنكاش گذشته اصلا كار درستي نيست اونم در حد اينكه خواستگاري كي رفتي كه با عرض معذرت خيلي بچگونه س !!! ...

زنا کلادوست دارن خیلی مشتاقن شوهرشون ازگذشتشون بپرسه اونام ازخواستگارایی که صف کشیده بودن بگن پزبدن😂😂😂