2777
2789
عنوان

اسم دختر

88 بازدید | 10 پست

دخترم چند روز دیگه به دنیا میاد خیلی از اسم نیلا خوشم میاد و دوست دارم اسمشو نیلا بزارم تو فامیل خودم به این اسم نداریم ولی بچه دختر عمو شوهرم اسمش نیلاست نمیدونم بزارم حرفی پیش میاد یا نه ، زیاد رفت و آمدی باهاشون نداریم ولی عموشو زیاد میبینیم ، شوهرم میگه عیب ندارد همینو بزار که دوست داری ، ولی من دو به شکم به نظرتون اسمشو اینو‌بزارم بعدا فامیل شوهرم نمیگن چرا اسم تکراری گذاشت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اسم جدید بذار. مثل دلوین. هم خوش اهنگه هم خاص. آوین. آترین. نورا. بنیتا. نهال. مهرسا. آهو. لیانا. 

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    

من میخوام اسم بچه موبزارم امیرحسین 

اسم نوه عموی شوهرم هم امیرحسین هست خیلیم ادمای 

بدین ولی به من چه منکه به عشق آقا امام حسین می زارم و چون خودم دوست دارم این اسمو 

اونا که اختراعش  نکردن اسم روکه بخوان چیزیی بگن

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

اسم نیلا خییییلی قشنگه خیلی اما نزاری بهتره نلین هم قشنگه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣