سلام دوستان خواستگار داشتم و قبل ازدواج به کفته مشاور قراره رفت و آمد کنم باهاش الان ی ماهه رفت و آمد میکنیم دوبار رفتیم بیرون تلفنی حرف میزنیم اما تو دوباری که رفتیم بیرون بوسم کرده و لب گرفته ناراحت شدم به مامانش گفتم مامانش دعواش کرد که تا محرم نشدی حق اینو نداری اما پسره میگه من نمیتونم تحمل ندارم فردا هم میخام برم خونشون مامانش هست به نظرتون از علاقه هست بوسیدنش. یا هوس
کارش زشت بوده ب نظرم؟دوست نبود ک قبلش؟باید اجازه میگرفت😄مثلا میگف خانم خوشگله میشه لباتو در اختیارم قرار بدی؟
محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
#💛چالش طلا 💛با چند تا از بچه ها مشورت کردیم و قرار شد ک چالش بزاریم اگه الان داری این پیام رو میخونی همین الان شروع کن و تا دو ماه وقت داری برای خرید طلای چالش از طلا های گرمی گرفته و سکه پارسیان یا تمام کلا هر چیزی ک طلا باشه ایشالا ک جذب میکنیم کنار هم چون کارهای گروهی بهتر پیش میره👌
حالا چرا ب مادرش گفتی خودت باید اینو حل میکردی باهاش...بعدم بالخره ادم همون اوایل هم حس میکنه ک طرفو میخواد یا نه تا ی حدی راحته باهاش
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.