2789
عنوان

بوسیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😐😐😐😐😐😀😀😀😀😀😑😑😑😑😑😕😕😕😕😕

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

من  بهش علاقه مند شدم  نمیدونم چکار کنم

پس حتماخودتم مشکل محبتب داری اونم کارخودشوکرده بابوس جدبت کرده مرداخیلی راحت گول دخترامیزنن مواطب خودت باش دوران خاستگاری روطولانی کن زودعقدنکنی یع وقت .برومشاورحتماچون بعدعقدپشیمونی فایده نداره.انشالاکه موردمناسبی باشه.

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
سرکاریه حرص نخور . تاپیکای قبلشو بخون البته قاعدتا الان باید بگه اون دوستمه که از این کاربری سوا ...

واقعا؟؟؟؟!!!!

خدایا 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
پس حتماخودتم مشکل محبتب داری اونم کارخودشوکرده بابوس جدبت کرده مرداخیلی راحت گول دخترامیزنن مواطب خو ...

ن آبجی جون خودم ی بار شکست خوردم نمیخام دوباره شکست بخورم با خواستگارم فردا به طور جدی باهاش صحبت میکنم

کی بی بی چکش مثبت بود ؟  عمه تون که عقد نبود . شما یه بار طلاق گرفتی ؟

استاتر همچین تجربه‌های تو خانوادتون دارید باز خطا میرید؟!

عمه‌تو دیدی باز واست عبرت نشده؟!

واقعا حال شما‌ها خوبه؟!

متاسفم فقط همین

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))