2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاطی موادت پسته خلال و زرشکم بزن ته دیگت هم کنجدی کن هویج هم فقط تفت بده سرخ و تلخ نکن 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

مرغ بپز ریش کن تفت بده.

هویج روهم خلالی کن تفت بده زعفرون بزن.

بعد خلال پسته و بادام بخیسون با یکم زرشک تفت بده.همرو بریز لا برنج و دم بده.لذتشووو ببر.حیف ک خودم نمیتونم فعلا بخورم😁

من بهش هویج و پیاز سرخ شده و  خلال پسته و کشمش و زعفرون و کره و یه کوچولو گلاب و  ادویه های مخصوص میزنم عالی میشه البته با  فیله مرغ تیکه شده درست می کنم 

عالیه

فقط نکتش اینه که همه چیز  رو جدا جدا سرخ کنی و با برنج دم نکنی بهتره روی برنج بدی

مرغ بپز ریش کن تفت بده. هویج روهم خلالی کن تفت بده زعفرون بزن. بعد خلال پسته و بادام بخیسون با یکم ...

چرا نمیتونی بخوری

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
من بهش هویج و پیاز سرخ شده و  خلال پسته و کشمش و زعفرون و کره و یه کوچولو گلاب و  ادو ...

کشمش نمیخواد دیگه هویج خودش شیرینه

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
باردارم.هویج پلو بی زعفرونم مزه نمیده.هویج زیادیم تو۳ماه اول خوب نیست.

اهان بخاطر زعفرون