2777
2789

سلام

چندروزپیش همینجانظرخواستم راجب پرینت ریزمکالمات شوهرم که نشونش بدم یانه...ازپرینتها فهمیدم همه چی واقعیت داشت که باخانمی ارتباط جنسی داشت حتی خونه هم اورده بود ...چندروزپیش اون پرینتهارو گزاشتم جلوش گفتم اینکاراچیه که کردی اونقدرقسم خورد که درحدچت بوده خلاصه چون میدونستم رابطه جنسی حقیقت بود روش باز نکردم . وازطرفی هم ادعا کردچطورپرینت ریزمکالمات دراوردی وخیلی هم ناراحت بود...تااینکه الان چندروزیه رفتارهاشو عوض کرده زیاد به خونه ومن توجه میکنه وبعدازده سال تازه فهمیده لباسشوییمون تمام اتوماتیک نیس متظورم اصلا به هیچی توجهی نداشت تواین چندین سال زندگیم حتی خریدلباس وغیره....ولی الان میگه خریدلباس باهم بریم.....واقعا موندم ایادرست شده یافیلمشه...بنظرتون منم رفتارم بهترازقبل باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید متنبه شده... شاید ترسیده جدا شی... 

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
2790
2778
2791
2779
2792