2777
2789
موافقم باهات

عزیزی🌺

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونین دخترا با پسرا خیلی فرق میکنن. من بشخصه اگه پسری بهم نه میگفت دیگه اون ادم سابق نمیشدم.البتع ...

اره خب فرهنگ جامعه بده.

مشکل از اونجا شروع شد که دختر پسر جدا کردن.

اینجا دخترا از خیلی چیزا محروم هستن.

از طرفی پسرا هم کلی مشکل و دلهره دارن.

درکل چیزی سر جاش نیست.

اره خب فرهنگ جامعه بده. مشکل از اونجا شروع شد که دختر پسر جدا کردن. اینجا دخترا از خیلی چیزا محروم ...

خوبه باز یه مرد فهمید دخترا از خیلی چیزا محرومن. 👏

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕
درسته کار زشتی نیست ولی ما عمری با این تفکر که پسر باید دنبال دختر باشه نه بالعکس زندگی کردیم،فرهنگ ...

شما درست میگین.

اما کم کم این فرهنگ که پسر باید پیشنهاد بده 

یا اینکه پسر به حیا دختر شک می کنه از بین میره 

حداقل برای نسل های بعد درست میشه.

خوبه باز یه مرد فهمید دخترا از خیلی چیزا محرومن. 👏

اره والا 

نمونه واضح واضحش من هر روز میرم سد شنا یا میرم کوه 

هنوز خیلی خونواده ها با بیرون رفتن دخترشون مشکل دارن 

شاید ختی دانشگاه.

این فقط ی نمونه ساده.

واسه بقیش که باید واقعا افسوس خورد که اینقدر فرهنگ بدی توی جامعه هست.

شما درست میگین. اما کم کم این فرهنگ که پسر باید پیشنهاد بده  یا اینکه پسر به حیا دختر شک می ک ...

پیشاهنگش باید دخترایی باشن که در عین خوش ذاتی و حجب و حیا جسور باشن،ما دهه شصتیا خجالتی ایم🙊 

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
پیشاهنگش باید دخترایی باشن که در عین خوش ذاتی و حجب و حیا جسور باشن،ما دهه شصتیا خجالتی ایم🙊 

به نظرم هر چقدهم دختر به حجب و حیایی باشه بازم راجبش بد فکر میکنن

خیت چرا؟ حداقل حرف دلشون زدن. به نظرم الان عصر ارتباط دیگه مثلا من به هرکدوم که پیشنهاد دادن خیلی ...

اتفاقا یه بار بحث سر همین موضوع بود  خیلی از پسرا عقیدشون همینه ، خواستگاری نریم که ممکنه جواب رد بشنویم

🍀
به نظرم ۷۵ به بعد خیلی بهتر شده مخصوصا دهه ۸۰

اگر بی بند و باری نشه که اتفاقا خیلیم خوبه،تفکر قدیمی باید برا همون قدیم بمونه👌